Suze su tekle u potocima! “I on se raspekmezio kad je počeo čitati ženino pismo”

680

SUZE SU TEKLE U POTOCIMA: TIMOVI SE NISU MOGLI SUZDRŽATI NI KAD SU ČULI KOJA IH NAGRADA OČEKUJE

Igra na poligonu ponovno se okrenula u korist plavog tima, pa su premoćnim rezultatom 8:6 pobijedili crvene. Nagradom koju su osvojili dobili su prijeko potreban vjetar u leđa – pisma svojih najmilijih. Samo otkriće da se natječu za pisma, probudilo je emocije kod natjecatelja iz oba tima.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Luka, macho muškarac plavog plemena, sada mi ne izgledaš kao macho kada su pisma u pitanju“, komentirao je Mario kad je i Luku vidio da plače. „Neki dan sam komentirao da mislim da neću nikada pustiti suzu. No, ovaj naboj emocija koji sam doživio u ovoj igri stvarno je neopisiv riječima. Dao sam sve od sebe na poligonu. Cijelo mi je vrijeme bila obitelj na pameti. Nažalost nisam donio taj bod, ali jedva čekam da vidim tko mi je pisao. Žao mi je zbog crvenih jer neće dobiti pisma“, kazao je Luka u iščekivanju najemotivnije nagrade u Survivoru, dodavši da će im zasigurno ova pisma biti „uragan u leđa“ za daljnje sudjelovanje u uzbudljivom natjecanju na egzotičnom otoku.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Matea je bila toliko obuzeta emocijama da od suza nije mogla pričati. Suze su tekle u potocima, nije bilo natjecatelja koji nije zaplakao dok je čitao pisma svojih bližnjih. „Alex je uvijek smiren, ali i on se raspekmezio kad je počeo čitati ženino pismo“, osvrnuo se Dorian. „Ovo pismo mi je dalo novu volju za životom“, istaknula je Nancy.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sa snažnim ohrabrenjem kojeg su dobili u riječima svojih obitelji, plavi tim ide u novo natjecanje za plemenski imunitet, a crveni tim još uvijek nosi teret Ognjenovog „testiranja“ pojedinih suigrača. S kakvom energijom, ali i slogom će ući u sljedeću igru doznat ćemo u novoj epizodi Survivora!

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.