Susrećete li se s problemom iritirane kože?

330

Jeste li se već susreli s problemom iritirane kože? Nažalost, iritiranu kožu može imati bilo tko, u bilo kojem razdoblju života, od novorođenačke dobi pa sve do starosti. Najvažnije je umiriti i obnoviti iritiranu kožu, obnoviti funkciju barijere te spriječiti eventualnu sekundarnu infekciju, a u tome će vam pomoći A-Derma Dermalibour+ CICA-proizvodi.

Znate li da su A-DERMA dermatološki laboratoriji pionir na tržištu bakar-cink proizvoda? Bili su prvi dermatološki laboratorij, koji je prije gotovo 30 godina (1992. godine) na tržište dermokozmetičkih proizvoda plasirao kremu na bazi bakra i cinka. Od samih početaka do danas, A-DERMA unaprjeđuje svoje formule i proizvode kako bi zadovoljila potrebe vjernih kupaca.

Formule Dermalibour+ CICA-proizvoda sadrže djelatne tvari dokazane učinkovitosti, a to su ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, obnavljajućih i umirujućih svojstava, te kompleks bakar / cink, antibakterijskog i antifungalnog djelovanja. Formule su obogaćene i biljnim uljima, uključujući ulje jojobe obnavljajućih svojstava, i biljnim glicerolom za hidraciju.

A-Derma Dermalibour+ CICA-proizvodi:

Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema ima iznimnu obnavljajuću moć i to već u roku od 24 sata!! NAJBRŽA je na tržištu CICA-krema te ispunjava prvo očekivanje potrošača, a to je učinkovitost. Sljedeće očekivanje je prirodnost. Dermalibour+ na tržište obnavljajućih proizvoda dolazi sa 100 % PRIRODNIM rješenjem. Riječ je o prvoj CICA-kremi, učinkovitoj u 24 sata, 100 % prirodnoj i namijenjenoj svima i za sve iritacije. Sadrži samo 14 sastojaka, bez parfema, konzervansa, mineralnih ulja i bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Dermalibour+ pjenušavi CICA-gel, pročišćavajući, namijenjen je za lice, tijelo, vanjska intimna područja i vlasište. Za dojenčad, djecu i odrasle. Čisti ultra nježnim tenzidima, pročišćava bakrovim i cinkovim sulfatima i umiruje ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi. Ovaj gel predstavlja antibakterijsko sredstvo s nježnošću svakodnevnog sindeta, za dobru higijenu, posebno ruku, bez isušivanja. Sadrži 90 % sastojaka prirodnog podrijetla, bez sastojaka životinjskog podrijetla. Formula je biorazgradiva,  u 100 % recikliranoj i reciklabilnoj  plastičnoj bočici. Sa samo 19 sastojaka, bez sapuna, konzervansa i mirisa, ima visoku oftalmološku toleranciju – ne peče za oči.

DERMALIBOUR+ obnavljajući CICA balzman za usne prvi je prirodni obnavljajući balzam za usne ispitan u kombinaciji s tretmanima koji isušuju kožu. Ovaj balzam dugotrajno obnavlja, intenzivno hrani te trenutno

umiruje usne. Pruža 48-satnu dugotrajnu zaštitu i izolacijski učinak, vrlo je vodootporan, brzo se upija i ne ostavlja bijeli trag. Za dojenčad, djecu i odrasle.

DERMALIBOUR+ CICA-proizvode možete preporučiti:

  • ZA BILO KOJU svakodnevnu kožnu tegobu, bilo da se radi o iritaciji područja ispod nosa, oko usta, djetetove stražnjice, ruku, kožnih nabora i slično
  • SVAGDJE: lice, tijelo, intimno područje, pa čak i vlasište za pjenasti gel
  • ZA SVE: od novorođenčadi (krema), dojenčadi do odraslih osoba
  • SA SVIME: samostalno ili u kombinaciji s lijekovima (antimikotici, kortikosteroidi, antibiotici)

Preporučene maloprodajne cijene:

A-Derma Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema

50 ml, MPC=96,08 kn (12,75 €)

100 ml, MPC=149,10 kn (19,79 €)

A-Derma Dermalibour+ pjenušavi CICA-gel

200 ml, MPC=127,79 kn (16,96 €)

A-Derma Dermalibour+ obnavljajući CICA-balzam za usne

15 ml, MPC=64,05 kn (8,50 €)

Za više informacija o A-DERMA proizvodima posjetite:

https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/a-derma

Pratite nas i na:

IG A-DERMA Hrvatska

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.