Survivor: Raste napetost ususret prvim nominacijama. “Proplakala sam pola dana”

1621


Nesuglasice, loši rezultati i kišna noć učinili su svoje.

Loš rezultat za plavi tim, nesuglasice s Ognjenom i odabir Meggy kao najslabije karike u plavom plemenu samo su neki od razloga koji će slomiti temperamentnu Mateu, a zasigurno neće pomoći ni kišna noć koju će zajedno sa svojim timom provesti pod vedrim nebom, bez nastambe. „Bio mi je jako težak dan jučer pogotovo zbog Ognjenove rečenice o nekakvoj mržnji, pa nominacije Meggy, pa Varjin govor. Bilo mi je loše nakon toga. Meggy i ja samo to brzo razriješile. Bila sam pod pojačanim emocijama. Proplakala sam pola dana“, priznat će Matea.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Svaki se potez natjecatelja sada pomno promatra, a naročito u sljedećoj igri na poligonu, jer plemena će se boriti za totem plemenskog imuniteta. Ako u igri izgubi crveni tim, Varja će biti sigurna jer posjeduje tajni imunitet, ali u plavom timu u slučaju gubitka, svi članovi će se morati boriti za osobni imunitet.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

I crveni i plavi tim očekuje jedan jako težak poligon i još jedan dan ispunjen emocijama. Zbog aktualnih nesuglasica, zanimljivo će biti i nadolazeće plemensko vijeće na kojem će se članovi oba tima osvrnuti na događaje koji su obilježili prethodna dva dana.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Kako će završiti plemensko vijeće i hoće li se nastaviti nesuglasice između Mateje i Ognjena, ne propustite doznati u večerašnjoj napetoj epizodi koja će otkriti i tko će biti prvi duelist u borbi za opstanak u Survivoru.

Foto i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.