Stigli su noviteti koje želite probati! I još su dobri za vaše zdravlje

474


Stomatolozima je dugoročno zdravlje zuba i usne šupljine glavni razlog zašto preporučuju bijeli šećer zamijeniti zaslađivačima poput ksilitola i stevije. 

Obični šećer bakterije u ustima koriste kao izvor hrane, brže se razmnožavaju i čine veću štetu zubima. Loše bakterije odgovorne su i za pretjerano nakupljanje plaka te proizvode kiselinu koja oslabljuje caklinu, pa zubi mogu postati lomljivi. 

Ksilitol i stevija glavni su sastojci i zaslađivači korišteni u proizvodnji True gum proizvoda. 
 
Lorem ipsum
TRUE GUM True Gum su žvakaće gume bez plastike, u kojima su sastojci savršeno kompatibilni i usklađeni: odrađuju svoju zadaću osvježivanja daha, a zbog prisutnosti ksilitola i stevije biti će dobri suradnici u borbi protiv loših bakterija u ustima i očuvanju zdravlja usne šupljine. 

*Pogodne su za vegane i dijabetičare. Želim isprobati!
 
Lorem ipsum
TRUE MINTS True mints bomboni na biljnoj bazi ispunjeni su kvalitetnim sastojcima poput stevije i ksilitola koji u usporedbi s bijelim šećerima imaju manju kalorijsku vrijednost i znatno niži glikemijski indeks.

*Ksilitol i stevija sigurni su za konzumaciju i kod djece i trudnica.  Želim isprobati!
 
True drops slika
TRUE DROPS Ledeno osvježavajuće pastile s okusom mentola ili one slatkaste s okusom limuna djelovat će umirujuće na sve vrste infekcija u grlu.

Ove pastile sadrže i dodatak vitamina C kojeg se preporuča konzumirati kako bi se u organizmu smanjila sklonost infekciji i povećala imunost.  Želim isprobati!
 

PROMO ČLANAK

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.