Stigla je jedna od najraskošnijih serija ikad! Ovo je priča o čovjeku koji je obilježio jednu epohu

725

Jedna od najraskošnijih povijesnih drama ikad snimljenih ostavlja gledatelje bez dana! ‘Versailles’ stigao na Voyo

Raskošna francusko-kanadska povijesna drama ‘Versailles’ stigla je na platformu Voyo. Intrigantna kombinacija političkih spletki, ljubavnih odnosa i kostimografije koja ostavlja bez daha oduševit će sve ljubitelje povijesnih drami!

Radnja serije ‘Versailles’ pripovijeda priču o mladom Luju XIV. i njegovom usponu u koji je obilježio važnu epohu. U srcu priče je Versailles, ne samo kao mjesto, već i simbol moći i kulture koji je oblikovao europsku povijest. Povijesni i izmišljeni likovi vode gledatelje kroz svijet izdaje i spletki, slaveći usto i velebnu povijest Versaillesa.

Dok se Kralj Sunce bori s unutarnjim demonima i vanjskim neprijateljima, dvorac je pozornica dramatičnih događaja, intriga i izdaja. Louis će se, od nesigurnog mladića, razviti u osobu čija će vladavina definirati jednu epohu. Kada se Luj XIV. odluči izgraditi najljepše mjesto na svijetu, iscrpljeni budžet, afere i spletke zakomplicirat će mu put do ostvarenja sna.

U ulozi kralja Luja XIV sjajno se snašao George Blagden, dok Alexander Vlahos tumači ulogu njegovog brata Philippea I. Serija je, osim izvrsnim dramskim predloškom, osvojila gledatelje diljem svijeta zahvaljujući raskošnoj produkciji i kostimografiji Madeline Fontaine. Dizajn seta i rekvizita također zorno prikazuje i vraća gledatelja u 17. stoljeće.

Zanimljivo je da je za potrebe snimanja serije izgrađena replika dvorca Versailles u blizini Pariza. Usto, serija je snimana na brojnim lokacijama diljem Francuske. ‘Versailles’ je dosad najskuplja serija ikad snimljena u Francuskoj, a zahvaljujući posvećenosti svih angažiranih na ovom velikom projektu i ne čudi što je stekla veliku popularnost diljem svijeta.

Serija ‘Versailles’ već je stigla na platformu Voyo, a tamo gledatelje od ponedjeljka do petka očekuju nove epizode ovog izvanrednog dramskog proizvoda!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.