Dan koji započinje doručkom u krevetu, a završava večerom u restoranu – moguć je čak i u ”nemogućim” vremenima

496


”Još od daleke prošlosti, ljubav je uvijek nailazila na prepreke, ali je isto tako uvijek nalazila svoj put do voljene osobe.” – ističu u Hotelu ORA, jednom od najpoznatijih splitskih hotela, koji će ovog vikenda svojim gostima omogućiti toliko željeni bijeg od stvarnosti i to u krilo – voljene osobe.

Riječ ”Ora” prevedena na talijanski jezik označava vrijeme, a upravo će ovdje, svi oni koji slave sv. Valentina i vjeruju u ljubav, na nekoliko dana zaboraviti na to isto vrijeme. Od petka pa sve do ponedjeljka, gostima hotela na raspolaganju stoji nekoliko različitih aranžmana, koji uključuju jedno ili dva noćenja uz mogućnost doručka u sobi, rani check in i kasni check out, korištenje fitness dvorane i parkinga u garaži, mogućnost relaksirajuće masaže za dvoje u intimi sobe te, naravno, romantičnu večeru u restoranu Allora, koji se nalazi u sklopu hotela, a koji je u kratkom roku postao ”place to be” mnogim Splićanima, inače na glasu kao velikim gurmanima i poznavateljima dobre ‘spize’. Svoj već renomirani status restoran Allora tom prigodom zasigurno će još jednom opravdati izborom najkvalitetnijih i najukusnijih namirnica, koje će zajedno činiti svečanu večeru u slijedovima, popraćenu prigodnom ambijentalnom glazbom. Restoran Allora mjesto je ugodnog, toplog i jedinstvenog interijera, a otmjeno dizajnersko uređenje prožeto je nijansama smeđe, umirujućim tonovima žute te sofisticirane crne boje. Najupečatljiviji detalj u restoranu nesumnjivo je rasvjeta, odnosno neobične i moderne rasvjetne instalacije, koje dolaze u različitim metalnim, geometrijskim oblicima, a koje će ovog vikenda zasigurno i sasvim prigodno – stvoriti najromantičniji mogući ugođaj.

Zbog epidemioloških mjera i poštivanja istih, broj ljudi strogo je ograničen, a rezervacije i dodatne informacije dostupne su na broju 021/778-708.


Foto: Ivan Ivanišević

Redakciju pratite i na Facebook te Instagram profilu.