Jeste li znali da se ovo piće nalazi u hrvatskim bočicama?

580


Ovih dana Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, predstavio je hrvatsku verziju svog loga, kako bi potrošače upoznao s činjenicom da se Somersby bočice proizvode u Hrvatskoj

Čak i u ova neobična vremena kad smo svi najviše kod kuće i kad rijetki prelaze državne granice, pojedini sretnici ipak nalaze različite načine za putovanja. Jedan od njih je i Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, koji se može pohvaliti zavidnom putovnicom. Ovaj svjetski putnik u limenkama npr. doputuje u Hrvatsku, ali ono što je još zanimljivije – Somersby u bočicama putuje iz Hrvatske, na atraktivne destinacije diljem planeta. Ovih dana Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, predstavio je zato hrvatsku verziju svog loga, kako bi potrošače upoznao s činjenicom da se Somersby bočice proizvode u Hrvatskoj.

Tako je Somersby u bočicama prošle godine u redovnim pošiljkama iz Hrvatske putovao u Njemačku, Hong Kong, Singapur, Izrael, Belgiju, Tahiti, Taiwan, Bahame, Bermudu, Češku, Nizozemsku, Grčku, Mađarsku, Austriju, Island, Sloveniju i Cipar. Uz to, neke pošiljke Somersbya u 2020. godini otišle su čak i na Grenland, Guadeloupe, Maltu i u Bugarsku.


Popis zemalja u koje je ovaj omiljeni cider putovao iz Hrvatske u posljednjih nekoliko godina, obuhvaća još i egzotičnije lokacije kao što su Australija, Sjedinjene Američke Države, Kongo, Kina, Karibi i Laos. Somersby se u Hrvatskoj proizvodi u čak 10 okusa, od kojih neke domaći potrošači još nisu imali prilike probati.

Samo za ovu slavljeničku priliku, logo je obučen u originalnu etiketu, koja na jedinstven način simbolizira Hrvatsku. Prepoznatljivo Somersby drvce tako je ukrašeno s vizualima Jadranskog mora, podravskih brega, hrvatskih ‘kockica’ i naravno – prepoznatljivim i nezaobilaznim Somersby simbolom – zalaskom sunca.

„Somersby predstavlja globalni brend koji je postao sinonim za optimizam, a u staklenim bočicama se već čitavo desetljeće proizvodi u Hrvatskoj. Ova okrugla slavljenička obljetnica poslužila je kao savršen povod za osmišljavanje i proizvodnju limitirane serije Somersby bočica u samo 350 primjeraka svakog okusa“ – rekla je Tatjana Petričušić, menadžerica komunikacija u Carlsberg Croatia.

FOTO: Promo

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.