Slave rođendan na najbolji mogući način! Daruju svoje kupce!

593


Solidea, svjetski lider u sektoru kompresivnih čarapa i tajica, koji je svojim inovativnim rješenjima i prepoznatljivim talijanskim dizajnom osvojio žene svijeta,  ovih dana slavi 45. rođendan. Povodom toga, do kraja mjeseca listopada svim svojim dragim klijenticama daruje posebnu pogodnost- za kupljena bilo koja Solidea četiri artikla, peti dobivate gratis! 

“Želim da se svaka žena osjeća lijepo, zadovoljno, seksi i zavodljivo čak i ako mora nositi kompresivne čarape. Upravo zbog toga sam stvorio Solideu kako bi svima pružio dobrobit i eleganciju!” kaže Enzo Pinelli osnivač Solidee i  vlasnik patenta vrhunske tehnologije Silver Wave po kojoj su sve kompresivne čarape ovog brenda jedinstvene i prepoznatljive na tržištu! 

A sve je počelo davne 1976.godine kad je ovaj energični talijan počeo proizvoditi čarape za mnogobrojne modne brendove  penjući se prema samom vrhu u tom sektoru. Kad je 1997. godine stvorio marku Solidea,patentirajući vrhunsku tehnologiju Silver Wave nije ni sanjao kako je stvorio najpopularniju kompresivnu čarapu današnjice. Solidea je, od samih početaka, svoj uspjeh temeljila na istraživanju i razvoju novih modela koji nude visoku kvalitetu zajedno s udobnošću, elegancijom, otpornošću i nosivošću. Upravo zato ne čudi, kako je u ovom stoljeću kompresija ušla u modni fokus pa Solidea više nije samo nude hulahopka koja ima svoj zadatak, nego lijepo modno rješenje za sve prigode i profile žena. U svakoj sezoni kolekcija dolazi u različitim bojama, postoje kompresivne hulahopke s uzorcima, dokoljenke, ali i globalno popularne tajice (duge i kratke) te steznici i rukavi koji dreniraju kožu i pomažu vam u rješavanju  celulita. 

“Solidea je danas prisutna sa svojim proizvodima u cijelom svijetu. To je rezultat koji nas čini ponosnima i na kojima zahvaljujemo svima onima koji su svojom predanošću i profesionalnošću godinama doprinosili uspjehu tvrtke” dodaje Pinelli,  izražavajući svoju zahvalnost prema brojnim zadovoljnim ženama koje godinama uživaju u nošenju čarapa s njegovim potpisom. 


Za sve one vjerne ovom brendu, ali i one koje će Solideu tek istražiti listopad je mjesec za kombinaciju artikala koji će vam pomoći  da izgledate lijepo i šik, ali i pomognete svojim nogama i stopalima da budu odmorni i zdravi. 

Kako primjerice kombinirati? Za dnevne odjevne kombinacije odaberite Venere 30 denske hulahopke ugodne mekane teksture ili Naomi 70  preventivne 70 denske hulahopke ugodne mekane teksture s čipkastim gaćicama za oblikovanje trbuha, za posebne prigode Venere 70 Open toe koje su specijalne hulahopke bez prstiju koje daju ultra prozračan i prirodan izgled nogu kad nosite otvorene cipele, tajice Silver Wawe Corsario  za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležnja i ultra popularni Silver Wave Slimming Sleeves ‘rukavi’, odnosno mikromasažni rukavi za nju i njega koji smanjuju nakupine celulita, oblikuju i dreniraju ruke. 

Gdje kupiti? Akcija 4 plati, 5 uzmi traje do 31.10. u Solidea web shopu, a cijela jesenska Solidea kolekcija dostupna je, osim on line i u svim boljim ljekarnama! 

foto: promo 

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.