Slijede nezaboravni trenuci i dramatični preokreti! „Očekujte da pobijedimo“

3494


Crveni uvjereni u pobjedu – hoće li im se sreća osmjehnuti?

Tijana: „Očekujte da pobijedimo“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Na užarenom pijesku Dominikanske Republike neizvjestan kraj Survivora sve je bliži, a natjecatelji su toga itekako svjesni. Prije nego što krenu u nove borbe, sudionici i plavog i crvenog tima raspravljat će o posljednjem duelu iz kojeg je ispao Alex. Svi su svjesni toga da je Mihaela bila sigurna na nominacijama zahvaljujući Luki s kojim je razvila poseban odnos. „Luka i ja od početka imamo jedan lijepo izgrađen odnos“, izjavit će Mihaela, ističući važnost savezništva u ovom izazovnom natjecanju.


Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

U igri za nagradu, natjecatelji će se morati oznojiti kako bi osvojili priliku posjetiti glavni grad Dominikanske Republike, Santo Domingo, i upoznati njegovu bogatu kulturnu i povijesnu baštinu. Osim toga, tamo ih čeka niz iznenađenja i nezaboravnih trenutaka.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Očekujte da pobijedimo, jer vrijeme je da nagrada bude na našoj strani“ , reći će Tijana te će izraziti nadu da će Stefan, za razliku od prošlog puta, biti više koncentriran i ne radovati se pobjedi dok ona još nije njihova.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Slijede nezaboravni trenuci i dramatični preokreti dok se natjecatelji bore za opstanak i pobjedu koja im donosi najbolju nagradu do sada – vrhunski izlet u glavni grad. Ne propustite pogledati kako će se odviti zabavna sportska bitka na poligonu te koje će pleme uživati pod suncem Santo Dominga.

FOTO i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.