Slavlje u Dubravi! Zlatko je odnio pobjedu, a za sve je kriva njegova baka

1654


Pobjednik tjedna je domar Zlatko: ‘Kod bake u Zagorju sam pokupio puno stvari, ljudi hvala vam puno’

Pobjednik ovotjedne ‘Večere za 5’ je Zlatko Crnić. “Ljudi, hvala vam puno. Ovo je znak da ipak nešto znam skuhati i što sam sve ove godine vježbao i kuhao, ovo mi je nagrada što sam kao mali kod bake pokupio puno stvari. Baš mi je drago”, zaključio je pobjednik. Treće mjesto podijelile su Vesna i Ivana, dok su se na drugom mjestu našli su se Marina i Siniša!

Na OVOM LINKU bolje upoznajte sve ovotjedne kandidate!

Drugoplasirana dizajnerica Marina Mudrinjak ugostila je protukandidate posljednjeg dana zagrebačkog tjedna ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobila je 39 bodova! Zlatko, Ivana i Vesna u Marini udijelili 10 bodova, dok je Siniša današnjoj domaćici dao 9 bodova. Desetke ju je koštala podloga cheesecakea.

Na OVOM LINKU bolje upoznajte sve ovotjedne kandidate!

Marina je pripravu svoje večere započela predjelom. Punjene pohane palačinke nazvala je ‘Delfino’ i time zbunila ekipu. Palačinke je Marina pohala prvi put, no rizik je nije spriječio da uživa u pripravi predjela. Uslijedila je priprava glavnog jela – ‘Vikino jelo’. Teletina s krumpirom u umaku od bijelog vina nazivom je bila posvećena njezinoj cimerici Viktoriji, koja obožava teletinu tako. Za kraj – Marina je spravila ‘Hladni užitak’. Desert je skrivao maline, borovnice, jagode, a Marina ga je posvetila svojoj pokojnoj majci. Nakon priprave deserta, Marina je privela pripremu večere kraju te se bacila na pripremu za doček gostiju.

Goste je dočekala domaćim aperitivima – lozovaču, višnjevaču i banijsku šljivovicu. “Aperitiv je bio dobar”, komentirao je Zlatko. “Aperitiv je bio jako dobar, možda malo previše žestok”, zaključila je Ivana. Uskoro je ekipa sjela za stol, a Marina je poslužila svoj ‘Delfino’ – predjelo. “Predjelo je izgledom bilo jako lijepo, ja inače volim pohano”, otkrila je Ivana. “Meni se osobno najviše svidio sir”, zaključio je Siniša o predjelu.

Na OVOM LINKU bolje upoznajte sve ovotjedne kandidate!

Glavno jelo iduće je stiglo pred ekipu. ‘Vikino jelo’ – teletina s povrćem, izgledom je ekipi bilo solidno. “Bilo je bljedunjavo, ali ne smeta”, komentirala je Ivana. “Uobičajeno, izgledalo je ok”, dodala je Vesna. “Atmosfera je na večeri bila dobra, no sjetna jer je zadnja večer”, zaključila je Ivana o večeri kod Marine. “Glavno jelo je bilo odlično”, dodao je Zlatko.

‘Hladni užitak’ posljednje je ovotjedno jelo. Cheesecake sa svježim voćem dojmio se ekipe. “Okus je bio prihvatljiv, onako kako treba biti”, komentirala je Vesna desert. ‘Hladni užitak’ nije oduševio ekipu. “Najradije bih pojeo sve, a podlogu ostavio”, komentirao je Siniša. Zlatko nije ljubitelj cheesecakea, a jedino je Ivani desert bio baš dobar. Za kraj, ekipa je dobila i prigodne poklone, a uz pjesmu i veselje tjedan je stigao kraju.

Na OVOM LINKU bolje upoznajte sve ovotjedne kandidate!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.