Skoro je odustala, ali onda je oduševila… Plavi tim izborio osjećaj zadovoljstva i najeo se brze hrane

437


PLAVI TIM SE NAJEO BRZE HRANE, A ODUŠEVILA IH JE VARJA

Matea: „Varja je najveći borac u plemenu, nevjerojatno je koliko je u njoj volje i snage“

Crveni tim ostao je u igri bez dva muškarca koja su se ozlijedila, pa su djevojke u oba tima morale “potegnuti“ više. Osim za nagradu borili su se i za osjećaj zadovoljstva, a u nagradi su ih očekivali hot dog, krumpirići, majoneza, ketchup, senf i krastavci. „Nema tu dovoljno kalorija za naš prazan želudac“, kazala je Vesna kad je vidjela što je nagrada.


Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Konačan rezultat 8:6 donio je pobjedu plavima i to u zadnjem bodu koji im je u srazu s Varjom donijela Meggy te su plavi uživali u sočnom hot dogu. „Varja je najveći borac u plemenu, nevjerojatno je koliko je u njoj volje i snage“, zaključila je Matea, osvrnuvši se na izazov.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Iako je imala poteškoće sa svladavanjem poligona, Varja je na kraju sustigla Meggy na dijelu hvatanja kocki, no Meggy je za sekundu prije postavila kocke i tako donijela pobjednički bod svom timu. Varja se, naime uplašila poligona s kojeg je s veće visine trebalo skočiti u more, pa je rekla da ju je uhvatio napadaj panike kad je vidjela koliki je zadatak pred njom. Vidjelo se da joj je poligon teško savladiv, ali u samoj završnici koja je uključivala bacanje kocki zadivila je sve natjecatelje i u svom i u suparničkom plemenu. „Kad sam vidjela poligon, mislim da sam već tad odustala. Ne sjećam se kad sam zadnji put imala takav napadaj panike“, ispričala je Varja.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Da bi osvojili bod natjecatelji su morali kroz vodu doći do prve platforme i maknuti zastavicu s nje. Nakon toga opet su uskakali u more kako bi na drugoj platformi savladali viseći most i došli do srednje platforme. Ondje ih je čekala zastavica koju su morali maknuti. Upravo ta povišena platforma uplašila je Varju. No na kopnu ih je čekao posljednji zadatak u kojem je briljirala. Uz pomoć sidra morali su dovući dvije kocke iza zidića koji se nalazio ispred njih.

Kako će se dalje odvijati uzbudljiv život s oskudnim namirnicama u divljini Dominikanske Republike, ne propustite doznati već u sljedećoj epizodi.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.