Sjajni detalji: Neka vaša kupaonica izgleda savršeno

679

Bez obzira radi li se o sjajnom ili brušenom metalu, metalni izgled je u trendu. Zlato, mesing, bakar i drugi metalni tonovi popularan su odabir za dnevne sobe i kupaonice.

Namještaj, dodaci, lampe i zidni materijali s metalnim izgledom postali su nužni elementi za oživljavanje najnovijih koncepata dizajna interijera. Ova elegantna značajka ne samo da daje nagovještaj luksuza, već se može kombinirati s različitim bojama i materijalima.

UPEČATLJIVI METALNI ELFEKT

Pored metalnih detalja poput toplih zlatnih nijansi, odabiri poput crnog kroma i crvenog zlata postali su izuzetno popularni u minimalističkim dizajnom. Kao što je to često slučaj, sve je u pronalaženju prave ravnoteže: trebalo bi izbjegavati kombiniranje više različitih metalnih tonova u jednoj prostoriji kako bi se izbjegao nesklad ili pretjerani raskoš. Međutim, upotreba različitih tekstura površine u kombinaciji može stvoriti nešto što izgleda intrigantno i još uvijek skladno.

FOKUS NA CJELOKUPAN DOJAM

Današnji trendovi kupaonica usredotočeni su na tamne boje i prirodne ili mineralne površine poput izgleda oraha, škriljevca ili betona – a metalni naglasci savršeni su dodatak ovom dizajnu. Vrijedi zapamtiti da su detalji ti koji daju prostoriji poseban osjećaj identiteta i individualnosti. Tipke za aktiviranje ispiranja, tuš kanalice i elementi s ogledalima stvaraju skladan efekt i ugodnije kupaonice – što je danas glavni zahtjev.

TIPKE ZA AKTIVIRANJE ISPIRANJA Pri odabiru detalja u kupaonici, posebno obratite pažnju na dizajn tipke za aktiviranje ispiranja. Tipke za aktiviranje s novim, modernim metalnim bojama savršeno se podudaraju s najnovijim trendovima u kupaonici. Metalne detalje poput kroma, crnog kroma, mesinga i crvenog zlata potražite u digitalnom Geberit salonu s tipkama na: https://tipkezaaktiviranje.geberit.hr/  
      TUŠ KANALICE Tuš kanalice iz linije Geberit CleanLine dostupne su u crnom kromu, boji šampanjca te u četkanom i poliranom inoxu.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.