Sisak pod opsadom kritika: “Sorry Snješka, bila si nervozna, pola stvari si zaboravila”

5747


Konobarica Snježana Bogati iz Volodera ugostila je protukandidate trećeg dana ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobila je svega 29 bodova – Marko je udijelio domaćici sedam bodova, zbog tvrde piletine, a isti broj bodova dao je i Karlo – zbog deserta. Najvelikodušnija je bila Katarina, dala je Snježani B. devet bodova – rekavši da joj desert nije bio po guštu. “Sorry Snješka, bila si nervozna, pola stvari si zaboravila”, objasnila je, pak, svoju ocjenu Snježana Š., koja je imenjakinji dala svega šest bodova.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

A pripravu večere Snježana je započela radom na osvježavajućem desertu. ‘Snješkina slastica’ ekipu je asocirala na kolač s voćem i šlagom. Desert koji je Snježana odlučila raditi zapravo je mileram torta. Nakon priprave mileram torte, okrenula se predjelu naziva ‘Svašta nešto’. Spravila je popečke od tikvica i špeka, a potom se okrenula i posljednjem jelu u danu – glavnom jelu. ‘Bogati okusi’ posljednje su što je Snježana spravila – radilo se o moslavačkim popečcima s restanim krumpirom. Punjene pileće filee domaćica je pohala, a potom privela pripravu večere kraju te se pripremila za doček kandidata.

Prigodnim aperitivima Snježana je dočekala goste, ponudila im je višnjevac, orahovac i domaću rakiju. “Vidjela se nervoza”, komentirao je Karlo doček domaćice. “Bila je nervozna, nisam to očekivala od nje”, dodala je Snježana Š. “Na aperitivu ne znam jesam bio bunarsku ili gradsku vodu. Bila je dobra, ukusna, hladna”, kroz smijeh je otkrio Karlo, dok je Snježana B. pohvalila šljivovicu.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Uslijedilo je predjelo – ‘Svašta nešto’. “Predjelo je bilo lijepo servirano, ali sve je bilo kupovno, ništa nije bilo domaće”, kritizirala je Snježana Š. predjelo. “Dosta starinski s popečcima i šunkom”, dodao je Karlo izgled Snježaninog predjela. Domaćica je večeru poslužila na otvorenom, a kandidati su primijetili i da je bila prilično nervozna. “Skoro histerična”, rekla je Katarina. “Snježana se najviše boji kritika naših kuhara”, primijetio je nervozu i Karlo.

Glavno jelo uslijedilo je u vidu moslavačkih popečaka i restanog krumpira. “Glavno jelo je bilo primamljivo, bile su fora boje, iako su porcije već na oko bile prilično velike”, primijetio je Karlo. Tijekom večere, više se puta Snježana B. kod Marka i Katarine, profesionalnih kuhara, raspitivala kakva im je hrana. “Na nas nije obraćala pozornost”, komentirala je Snježana Š.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Posljednje jelo koje je stiglo pred kandidate bila je mileram torta. “Izgled deserta je bio raspadajući, sve se to nekako držalo jedva”, komentirao je Karlo, a složila se i Katarina. Snježana Š. pohvalila je okus deserta, dok je Katarini desert bio kiselkast. “Da je malo slađi, bilo bi bolje”, zaključio je Marko.

Prigodnim poklonima, uz pjesmu i ples Snježana Š. privela je svoju večer kraju.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.