Sisak će biti epicentar najbolje zabave! Stiže Grašo!

1881


Valentinovski spektakl s Petrom Grašom!

Nova sportska dvorana Zeleni brijeg u Sisku postaje središnje mjesto romantike ovoga Valentinova, 14. veljače 2024. godine s početkom u 20.00 sati. Za ovu iznimno posebnu prigodu pripremili smo nešto što će dirnuti svako srce: 2 sata čarobne glazbe, izvedene od strane Petra Graše, glazbenika koji je očarao mnoge generacije.

U ovih nekoliko godina Petar Grašo je bogatiji za nekoliko novih mega hitova, među kojima je i nedavno premjerno izvedeni duet s Ninom Badrić, koji u vrlo kratkom vremenu broji milijunske preglede na Youtube-u. Grašo neumorno puni dvorane diljem regije, iza njega su brojne arene, koncertne dvorane, najljepše ljetne pozornice, jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti i nedavno održanim koncertom u Trstu u očaravajućem ambijentu ovog talijanskog teatra. Može se pohvaliti i nagradom Cesarica Bestseller za izvođača s najvećim brojem prodanih ulaznica za koncerte.

“Raduje me vratiti se u mjesta lijepih uspomena i sjećanja…Obožavam svoju publiku, uzajamno se volimo i zajedno ćemo pripremiti 2 sata pravog spektakla! Velike dvorane i produkcije, cijelu koncertnu atmosferu učine još euforičnijom! Pripremite se na ljubav, ples i neumorno pjevanje” poručio je Grašo! Svaki novi susret s publikom iz ovih krajeva s kojom se već dobro poznaje i odavno voli uvijek posebna sreća i užitak, te da se veseli ovom koncertnom nastupu i novim uspomenama koje će stvoriti zajedno sa svojom publikom. 

Ovo je prigoda koju ne smijete propustiti! Ovo Valentinov posvetite sebi i svojoj voljenoj osobi na koncertu koji će obilježiti ovaj poseban datum. Zapamtite, 14. veljače 2024. godine, nova sportska dvorana u Sisku postaje mjesto gdje će se strast prema glazbi spojiti s ljubavlju prema vama. Postanite dio ove čarobne glazbene priče!

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaju putem platforme entrio.hr

/ https://www.entrio.hr/my_events/tickets/15713

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.