Saznali smo sve o novim kandidatima Večere za 5! Evo tko su i odakle su!

492

Novi tjedan ‘Večere za 5’ u Šibeniku

Ovaj tjedan ‘Večera za 5’ prikazuje emisije snimane u Šibeniku. Na snimanju šibenskog tjedna kulinarske emisije prije nekoliko mjeseci sudjelovao je i ribar Vice Martinović.

Nažalost, gospodin Martinović preminuo je netom nakon snimanja. Šibenski tjedan ‘Večere za 5’ se prikazuje prema želji obitelji gospodina Martinovića kojima i ovim putem izražavamo našu sućut.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Vice Martinović obožavao je ribarenje, poštivao tradicije svog dalmatinskog kraja, uživao u košarci i druženju s prijateljima. Tijekom šibenskog tjedna ‘Večere za 5’ družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Ivana Brnadić (46) dolazi iz Šibenika i po zanimanju je pomoćna kuharica. U ‘Večeru za 5’ prijavila se na poticaj svoj kćeri, ali i zbog prikupljanja novog životnog iskustva. Voli vrijeme provoditi na kavi s prijateljicama, u druženjima i kuhanju. Preferira dalmatinsku kuhinju.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Upravni pravnik Florijan Žižić (42) iz Skradina radi u struci, a u slobodno vrijeme se bavi svojim imanjem i maslinama. Upravo na svom bajkovitom imanju ugostio je ekipu. Komunikativan je i marljiv, a od hrane najviše voli jesti mesna jela.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Milorad ‘Casper’ Mišković (65) iz Šibenika po zanimanju je iluzionist i mađioničar. U ‘Večeru za 5’ se prijavio zbog ljubavi prema kuhanju, ali i da bi promovirao magiju. U slobodno vrijeme bavi se i politikom, a najčešće kuha mesna jela. S Goranom Grguričinom, posljednjim ovotjednim kandidatom, je u dobrim odnosima.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Umirovljeni kriminalist i magistar kaznenopravnih znanosti Goran (64) dolazi z Šibenika, a u emisiju se prijavio zbog ljubavi prema kuhanju i druženja s ljudima. Svestran je, vrijeme provodi s obitelji i prijateljima. Legenda je Domovinskog rata, bio je ratni zapovjednik obrane Šibenika. Nakon rata, karijeru je nastavio na Pomorskom fakultetu u Splitu te je radio u policiji. Hobiji su mu boćanje, treniranje, maslinik i životinje te masline.

Sve o Večeri za 5 ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.