Evo što je bugarski predstavnik na Eurosongu izjavio o pjesmi Mije Dimšić

468


Aktualni pjevač legendarne grupe Rainbow, Roni Romero, koji će ove godine zajedno s bendom Intelligent Music Project predstaviti Bugarsku na Eurosongu u Torinu s pjesmom “Intention”, prokomentiao je natjecateljice iz Hrvatske i Srbije.

Hrvatsku će predstavljati Mia Dimšić s pjesmom “Guilty Pleasure”, o kojoj je Romero izjavio:

Ovo je prelijepa, prelijepa melodija. Nema ništa kompliciranije nego pjevati i nastupati sam na sceni. Ali u isto vrijeme tako pravi izvođači zaista pokazuju svoj talent. Mislim da će postići značajan uspjeh.“, rekao je Romero te prokomentirao i predstavnicu Srbije Konstraktu, o čijoj neobičnoj pjesmi “In Corpore Sano” već danima priča cijela regija:

Konstrakta je iznenađujuća i drugačija! Koncept, tekst, sviđa mi se kako je interpretirala ovaj rizičan projektt s puno samopouzdanja. U vremenu kada svi žele da budu neko drugi, ovo je veoma osvežavajuće. Sjajna je pjevačica. Da ove godine gledam Eurosong kao običan fan, sigurno bi dobila od mene mnogo bodova“, rekao je Romero.

Natjecanje se ove godine odvija u Torinu, polufinala su zakazana za 10. i 12. svibnja, dok će se veliko finale održati 14. svibnja u Pala Alpitour Areni.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.