Samoborka nije uspjela pobijediti, a Ankica iz Zaprešića otkrila na što će potrošiti novac

1266


Pobjedu odnijela umirovljenica Ankica, zna što će sa iznosom: ‘Novci idu na drva za zimu!’

Pobjedu u ovotjednoj ‘Večeri za 5’ odnijela je Ankica Miletić. “Novci idu na drva za zimu! Hvala curama, nemam riječi, nisam očekivala, ali sam se nadala. Ne mogu sebi doći”, zaključila je simpatična i sretna pobjednica!

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Četvrto mjesto zauzela je ovog tjedna Mara, a treće mjesto podijelile su Antonija i Višnjica. Drugo mjesto je zauzela Nevenka, inače domaćica posljednjeg dana ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobila je 37 bodova! Deset bodova Nevenki su udijelile Mara i Višnjica, dok joj je devetku dala Ankica. Najstroža je bila Antonija sa osam bodova.

Pripravu večere Nevenka je započela Trobojnicom. Cheesecake je to spravljen u tri boje, zahvaljujući voću – crvenom i plavom te bijeloj boji kreme od sira. Plata ‘Moderna nostalgija’ predjelo je koje je Nevenka odlučila servirati svojim damama, a sadržavalo je uštipke sa sirom iz mišine, više vrsta narezaka te voća. Za kraj, Nevenka se prihvatila glavnog jela koje je nazvala ‘Mekano i sočno’. Lungić u umaku od šampinjona, s mladim krumpirima – Nevenka je ekipu odlučila oduševiti ukusnim mesom i finim prilogom.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Uskoro je Nevenka završila pripravu večere, a potom se prihvatila pripreme za dolazak dama. Rakiju, orahovac i višnjevac ponudila je Nevenka ekipi, a dame su je komplimentirale. “Bila je jako zgodna”, primijetila je Antonija. “Bila je vesela, vidjelo se da jedva čeka da dođemo”, otkrila je, pak, Ankica. “Orahovac je bio odličan”, zaključila je Višnjica.

Nevenka je uskoro na stol stavila pred dame ‘Mekano i sočno’. “Svaka joj čast što je napravila, predivno, to sam vidjela sam u restoranima”, poručila je Mara. Pohvalila je dekoraciju i Ankica, a onda je uslijedila degustacija bogatog predjela. “Kombinacija dinje i pršuta, meni se svidjelo, kao i to što sam mogla uzeti što sam htjela”, pohvalila je predjelo Višnjica. “Sve je bilo izvrsno”, dodala je Ankica.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

‘Mekano i sočno’ – ubrzo je pred dame stiglo glavno jelo, lungić u umaku od šampinjona s pečenim krumpirima. “Kad sam vidjela fini krumpir, baš ono, po mom ukusu”, pohvalila je Mara prilog. “Jela sam meso i krumpir, bez umaka”, objasnila je Ankica, koja inače ne voli umak sa šampinjonima. Višnjica i Mara verbalnom utakmicom dominirale su i tijekom glavnog jela. “Krumpirići, lungić, salata – sve savršeno”, zaključila je, pak, Višnjica o glavnom jelu.

Stigla je pred dame za kraj i ‘Trobojnica’. Cheesecake je Nevenka ukrasila s malinama i borovnicama, a njime je oduševila Antoniju, koja se tom kolaču nadala od ponedjeljka! “Desert me pozitivno iznenadio, crven-bijel-plav – samo za nas”, komentirala je Mara. “Nisam mislila da će ići toliko daleko da će nam zastavu servirati, ali ok”, dodala je Višnjica o izgledu deserta. “Bio mi je fin cheesecake, možda bih malo promijenila biskvit”, rekla je Antonija o kolaču. Iznenađenjima nije bilo kraja pa je Nevenka nakon večere ekipi predstavila i svoju kćer koja je damama zapjevala ‘Lijepa li si’.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.