Samobor opet postaje epicentar zabave! U grad stižu jaka glazbena imena, a uživat će sve generacije

5695

Festivalski line-up predvode Jura Stublić & Film, Brkovi, Edo Maajka, Krankšvester, Grše i Hiljson Mandela

Središte Samobora i ovog će lipnja biti domaćin međužanrovskog, međugeneracijskog i među borovima smještenog urbanog open-air festivala Pine Fest! Četvrto po redu izdanje festivala ove će se godine održati 16. i 17. lipnja, a poznata su i sva glazbena imena koja će stati pred publiku na pozornicu smještenu u parku ispred Centra za mlade Bunker.

Na ovogodišnjem izdanju festivala nastupit će ukupno trinaest glazbenih imena iz različitih sfera urbanih žanrova; ikone Jura Stublić & Film, neponovljivi Brkovi, sisačke snage Šarena pojava i AC/DC tribute bend Ballbreakers donijet će val rock energije, dok će se za moćnu dozu hip-hop i trap zvuka pobrinuti Porinom nagrađeni Edo Maajka i Krankšvester, trap ikona Hiljson Mandela, prvi hrvatski glazbenik na #1 Billboard Croatia Songs liste – triljski reper Grše, te vodeća imena mlađe generacije ovih žanrova – kolektiv Buntai, pop-punk dvojac Luzeri, sve zamjećenijapop/r&b glazbenica i autorica Miach te mladi reperi Sjena i Peki.

Pine Fest 2022 – Aftermovie:

Kroz svoja dosadašnja tri izdanja, Pine Fest se istaknuo kao unikatno novo festivalsko ime booking agencije yem, koje iz godine u godinu postavlja Samobor na festivalsku mapu urbanih događanja u Hrvatskoj. U proteklim godinama, u sklopu festivala do sada su nastupila vodeća regionalna imena, kao što su Goran Bare & Majke, Električni orgazam, Denis&Denis, Let3, Repetitor, Urban&4, Vojko V i dr.

Festival će se i ove godine održati u parku ispred Bunkera, mjestu okupljanja mladih iz Samobora i okolice, a ulaz je besplatan. Dnevni program i satnica festivala bit će objavljeni u narednim danima. Sve informacije dostupne su na Instagram i Facebook stranici festivala.

Pine Fest na mrežama:

https://www.instagram.com/pinemusicfest/

https://www.facebook.com/pinemusicfest

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.