Samobor je učinio nešto za bolji svijet! Stigli su bake, dede, majke, tate i klinci! I svi su dali svoj doprinos!

967


“ODRŽANA TREĆA UTRKA BRODIĆA NA POTOKU GRADNI U SAMOBORU

Udruga Djeca za bolji svijet zajedno sa Udrugom za sindrom down Zagreb organizirala je Treću utrku brodića na potoku Gradni u centru Samobora Samobor 17.09.

Skupio se jako veliki broj ljudi, samo natjecatelja bila je 296, a sa roditeljima, bakama, dedama, bilo je sigurno 700 – 800 posjetitelja.

U utrci su sudjelovali i veliki i mali. Za sve su bile osigurane nagrade tako da se nitko nije vratio razočaran što njegov brodić nije ušao u finale.  Kotizacije nije bilo, a dobrovoljni prilozi bili su dobro došli.
Od dobrovoljnih priloga skupljen je 1.691 euro koji će udruga Djeca za bolji svijet darovati Udruzi za sindrom down Zagreb. Djeca navedene udruge sudjelovala su i bojanju navedenih brodića ali isto tako i u takmičenju sa svim ostalima. To je i bio cilj ove manifestacije -podizanje svijesti o bitnosti uključenja osoba sa sindromom down čim više u sve segmente društva.


Puno hvala svim građanima, djeci što se se odazvali u tako velikom broju, što su i svojim prilozima pomogli da skupimo toliki iznos novaca, što su pokazali i ogromno srce i empatiju prema drugima.
Puno hvala svim sponzorima koji su nam sa svojim proizvodima omogućili da uveselimo sve prisutne, kao i svima onima koji su nam pomogli da ovo organiziramo.
Dali smo sve od sebe da opravdamo vaša očekivanja. Nadamo se da smo u tome i uspjel
i” – Leo Petrov predsjednik i osnivač udruge Djeca za bolji svijet.

FOTO: Josip Grđan i Udruga Djeca za bolji svijet

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.