OVE NEDJELJE Humanitarni koncert za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini

462

Rotary klub Zagreb – Centar i Rotary District 1913 organiziraju humanitarni koncert za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini.

Svečani koncert „Glazbe mladosti za svijet radosti“ svojim će nastupom uveličati Jazz orkestar Muzičke Akademije, jazz umjetnica Lana Janjanin te pjevači Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i četvorica tenora: Vladimir Garić, Marko Pecotić, Filip Hozjak i Đani Stipaničev, koji će nastupiti pod dirigentskim vodstvom Saše Nestorovića.

Koncert će se održati

u nedjelju, 03. travnja 2022. godine, s početkom u 19:30 sati

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, Trg Stjepana Radića 4, Zagreb

Njime će se obilježiti 20. obljetnica osnutka Rotary kluba Zagreb-Centar, 10. obljetnica osnutka hrvatskoga Rotary Districta 1913 i 10. obljetnica osnutka Rotaract kluba Zagreb-Centar.

Svoj dolazak su potvrdili predstavnici Veleposlanstva Ukrajine u Republici Hrvatskoj, kao i  predstavnici Grada Zagreba.

Svi umjetnici na koncertu će nastupiti bez honorara, a prihod od ulaznica će Rotary District 1913 i Rotary Klub Zagreb – Centar zajednički donirati za pomoć Ukrajini na način koji će u razdoblju nakon koncerta biti najpotrebniji i najučinkovitiji.

Možda nikada veću simboliku nade nisu imali stihovi hrvatskog mjuzikla Jalta, Jalta koju će, u večeri za pamćenje, poslati umjetnici: „Neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu, neka naša Zemlja sva postane sretna!“

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kuna moguće je obaviti na dan održavanja programa od 17:30 do 19:00 sati u prostorima Koncertne dvorane, a karte se mogu kupiti ovdje.

rict 1

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.