Rijeka je dobila pravi mali modni raj! Ovo je nova adresa koju će Riječanke obožavati

7738


U RK Ri otvoren je Selin Boutique. Saznali smo koje brendove ima u ponudi

Prosinac je uvijek u znaku brojnih događanja, druženja i svečanih prigoda. Pripadnicama nježnijeg spola to često znači i slatke muke oko odluka o odjeći, a dobra vijest je kako je u samom centru Rijeke otvorena nova modna adresa s odličnom ponudom.

Selin Boutique nalazi se na prvom katu Robne kuće RI i na policama ima asortiman odličnih brendova kao što su L’estrosa obuća,  Federica Lancioni obuća, Sandro Ferrone, Rinascimento, Dixie i Imperial.   

Uz podršku poslovnih partnera, prijatelja, ali i Riječanki i Riječani koji su tjednima pratili faze uređenja i čekali da Selin počne s radom, jučer je vlasnica Mirela Kočan i službena prerezala crvenu vrpcu i svečano otvorila vrata nove riječke modne oaze.

Klasične haljine i  trendy haljine, jakne, odijela, suknje, sakoi, čizme i cipele na pete. Selin boutique već na prvi pogled odaje dojam mjesta na kojem stanuje elegancija. Interijer prožet zlatnim detaljima i zlatnim ukrasima pruža osjećaj ugode i nenametljivog luksuza.

U razgovoru s vlasnicom i timom saznali smo kako su već prvog radnog dana komentari Riječanki išli u smjeru “Ovo je Rijeci baš trebalo” i “Kao da smo u Parizu”, a moramo se složiti kako su u pravu jer je zahvaljujući uređenju i ponudi butik doista poseban. 

Ulazimo u mjesec u kojem volimo slaviti, volimo sve te posebne prilike u kojima se sređujemo, uz kombinacije Selin botique-a lako ćete zablistati, osjećat ćete se izvrsno i bez sumnje ostaviti sjajan dojam!

Selin Boutique ima i webshop, kliknite na link i budite u korak s najnovijim modnim trendovima.        

Fotografije: Ivor Mažar

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.