Rijeka je dobila još jednu oazu ljepote! Sada će Riječanke biti još ljepše

2103

SUGARED&CO. I HAIR BOUTIQUE IN OTVORILI VRATA U RIJECI

Brojni su klijenti, poznati Riječani i Riječanke te obitelj i prijatelji proslavili nedavno otvorenje nove beauty oaze u centru Rijeke

Riječko je Korzo od nedavno bogatije za još jednu oazu ljepote, specijalizirani salon za depilaciju šećernom pastom Sugared&Co i frizerski salon Hair boutique IN.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sestre i uspješne poduzetnice Ivana Brko i Ira Butorac odlučile su se za još jedan poslovni pothvat te su udružile snage i odabrale Rijeku kao mjesto gdje će ženama nuditi kozmetičke i frizerske usluge.

Frizerski salon Hair boutique IN jedini u Primorsko goranskoj županiji nudi uslugu njege kose japanskim aparatom koji vodu pretvara u ioniziranu paru te na taj način hrani kosu.

U ponudi imaju brojne usluge, od raznih tehnika pramenova, baleyagea, foliyagea, baby pramenova, airtoucha, sombrea, freehanda i drugih.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Iznimnu važnost i naglasak stavljaju na šišanje kose, s individualnim pristupom prema samoj strukturi kose, kako bi je klijent bio u mogućnosti sam održavati i stilizirati, što prvenstveno omogućava kvalitetno šišanje kose.

Njihov se tim se sastoji od profesionalaca s dvanaest i više godina radnog iskustva, s raznim diplomama i vještinama kako bi znali u svakoj situaciji riješiti problematiku ili neko prethodno nezadovoljstvo.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Salon za egipatsku depilaciju Sugared&Co nudi depilaciju šećernom pastom (tzv.sugaring), tradicionalnom tehnikom poznatom još iz doba Kleopatre. Usluga depilacije je lako dostupna, brza i higijenski najučinkovitija jer se uvijek izvodi u rukavicama.

Specifičnost salona je što se na termin ne treba čekati tjednima. Ovim prvim hrvatskim specijaliziranim salonom za depilaciju šećernom pastom omogućena je fleksibilnost svima onima koji žive užurbanim životom ili naprosto ne vole planirati unaprijed, ali vole biti njegovani – i to organskim proizvodima.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Brojni su klijenti, poznati Riječani i Riječanke te obitelj i prijatelji sestara proslavili nedavno otvorenje salona Sugared&co i Hair boutique IN, gdje su ove velike pobornice ženskog poduzetništva dokazale da moto „Sutra je novi dan“ te ustrajnost i vjera u ostvarenje cilja uspijevaju.

Salon se nalazi u centru grada Rijeke, na adresi Ante Starčevića 11 (1.kat), a rezervacije se vrše na broju 091 6070051.

Na društvenim mrežama Sugared&Co. i Hair Boutique IN nalaze se sve dodatne informacije i novosti.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: PROMO

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.