Rijeka ima novo super mjesto gdje se mogu kušati drugačija jela

3887

KANCELARIJA BRUNCH BAR – “PLACE TO BE” ZA SVE LJUBITELJE ORIGINALNIH MENIJA

Tajnica? Ljuti direktor? Ili možda Viši referent? Ne, nećete ih upoznati, već pronaći na inovativnom jelovniku poznatog riječkog Kancelarija bara.

Zaželjeli ste se novih lokacija, privlačnih ambijenata i ukusne hrane? Rijeka je od nedavno bogatija za jedno takvo mjesto. Mnogima su već dobro poznata dva Kancelarija bara, za jutarnje kave i večernje koktele, a u trećoj Kancelariji, prigodno nazvanoj Kancelarija Brunch Bar, gosti će moći uživati i u zanimljivoj gastro ponudi.

Jelovnik nudi razna omiljena jela originalnih naziva, poput Tajnice i Ljutog direktora te inventivne pripreme, koja će se mijenjati svaka dva do tri mjeseca, ovisno o sezonskim namirnicama.

U Kancelarija Brunch Baru posebno se ponose svojim pinsama, burgerima i tortiljama, a uskoro se možemo veseliti i raznima juhama i brusketama, dok obročne salate ostaju nezaobilazan dio menija.

Atmosfera u Kancelariji ležerna je i ugodna te poziva na neobavezno druženje nakon posla ili vikendom, a ukusna jela s menija još su jedan od razloga da što prije posjetite ovaj moderno uređeni bar u centru Rijeke, u Ulici Đure Šporera 2.

Ako ste u potrazi za novim i drugačijim jelima, Kancelarija Brunch Bar je “place to be”!

FOTO: PR

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.