Riječanka slavila usred Zagreba! Brojni poznati došli su joj dati podršku

1149

Bila je to večer dvostrukog slavlja – osim Aninog podcasta, rođendan je proslavila i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković

Zagrebački Hotel Esplanade, točnije Oleander terasa, u utorak navečer vrvjela je pozitivnom atmosferom, najboljom glazbenom podlogom i brojnim gostima koji su slavili drugi rođendan podcasta Ane Radišić. Kad je 2020. godine, u jeku pandemije, televizijska voditeljica i urednica te kreativna producentica Ana Radišić krenula s vlastitim podcastom točno na prvi dan ljeta, htjela je kroz svoje goste gledateljima otkriti inspirativne i zanimljive priče osoba iz javnog i društvenog života. Brojni sportaši, poslovni ljudi, glazbenici, glumci bili su gosti kroz njezinih 90-ak dosad objavljenih podcasta, a Anin You Tube kanal do danas broji gotovo 1,9 milijuna pregleda. Svi ti gosti imaju jednu stvar zajedničku – njihov životni put vrijedan je divljenja, a svojim primjerom, baš kao i Ana, pokazuju da nemoguće ne postoji te da od vlastitih snova i ciljeva nikad ne treba odustajati.

Ana je u travnju ove godine u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade ugostila 16 osoba iz poduzetništva, umjetnosti i sporta te po prvi put na ovim prostorima imala live podcast nazvan „Putem oblaka s Anom Radišić“ podijeljen u pet tematskih cjelina. Na tom šestosatnom druženju osim brojnih poznatih osoba, Ani se pridružila i publika koja je pristigla taj dan u Zagreb čak iz Njemačke, Mađarske, Slovenije te s juga Hrvatske.

Brojne osobe koje su prošle kroz njezin podcast bili su i uzvanici na proslavi drugog rođendana na kojoj je okupljene zabavljao Matija Cvek, a na zabavi je svoj 32. rođendan proslavila i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković što je bio dodatan razlog za erupciju pozitivne energije.

„Rođendani su dani kad se slave rođenja novih bića, a ja bih se usudila reći da je moj podcast na neki svoj način živo biće satkano od misli i priča više od 90 gostiju ispričanih u više od 3000 minuta, a u kojima je bilo pregršt zanimljivosti, osmjeha, emocija, zagrljaja te na kraju dana – oblaka“, kazala je Ana Radišić čiji su gosti na prostor Oleander terase ulazili kroz kulisu zrakoplova koja na simboličan način opisuje odlazak među oblake jer upravo se tim prijevoznim sredstvom najlakše dolazi do njih.

„Na tom putovanju prtljaga mora biti što lakša, bez problema i briga, a destinacija željena, odnosno ona koju sami odaberete. Uz plesnu glazbu i pune čaše emocija. Upravo tako je bilo na drugom rođendanu mog podcasta“, poručila je Ana kojoj su suputnici na tom putovanju bile i brojne slavne osobe kao: Josipa Lisac, Sandra Perković, Ante Vrban, Nika Turković, Mirna Maras, Antonija Blaće, Bojana Gregorić Vejzovic, Anđa Marić, Marija Jerneić, Joško Lokas, Lea Mijatović, Mia Dimšić, Pedro Soltz i Iris Cekuš, Josipa Pavičić, Mirjana Mikulec, Tihana Zalepugin Harapin, Vanda Winter, riječki gradonačelnik Marko Filipović, direktor hotela Esplanade Ivica Max Krizmanić  te mnogi drugi.

Specijalno izdanje slavljeničkog podcasta s kojim ujedno Ana i završava drugu sezonu bit će objavljeno na njezinom You Tube kanalu, kao i na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera.

Foto: Petra Ria

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.