Riječanka izvan sebe! “Tresem se, nisam očekivala”! Monika oduševila Riječane pa odnijela 1000 eura nagrade

6391

Pobjednica Monika iznenađena: ‘Tresem se, nisam očekivala pobjedu jer nisam bila zadovoljna svojom večerom’

Pobjedu u ovotjednoj ‘Večeri za 5’ odnijela je Monika Šuput! “Tresem se malo, nisam očekivala jer nisam bila zadovoljna svojom večerom. Sebe sam iskritizirala, nisam ni očekivala da će oni biti bolji, ali njim se svidjelo. Nisam očekivala, ali već su se neki najavili da ću ih voditi na večeru ako pobijedim! Još mi nije došlo u glavu skroz da sam pobijedila”, zaključila je pobjednica tjedna.

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

Na drugom mjestu završila je Renata Matić, a ugostila je ekipu ‘Večere za 5’ u posljednjem danu riječkog tjedna. Za svoju večeru dobila je 37 bodova te je time završila na drugom mjestu! Leon je domaćici dao devet, a Nana deset bodova. Visoki broj bodova dala je Monika – čak devet, i to samo zbog suhih kruščića. Devet bodova udijelio je i Leon, a sve je zaključio Dominik, s istim brojem bodova.

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

Pripravu večere Renata je započela radom na desertu ‘Fino, sočno i na točkice’. “Rekla je da ima borovnice, nekakve točkice su to”, procijenio je Leon. Biskvit je Renata prelila šerbetom, a potom ga nadjenula kremom s borovnicama. “Možda će biti nekakav makedonski desert”, nadao se Leon. No, za Makedoniju su kandidati morali pričekati glavno jelo – ‘Turli tava’. “To bi mogla biti teletina na tavi ili nešto makedonsko, pa nisam siguran što”, komentirao je Dominik. I zaista – teletina i svinjetina bile su u glavnom jelu sljubljene s povrćem i bamijom. Jelo je poklopljeno pekla u zemljanoj posudi, a potom se okrenula predjelu – ‘Urnebesno šarenim lopticama’. Hladno predjelo sadržavalo je salatu, okruglice od sezama, umak te ‘urnebes salatu’ od skute, kravljeg sira, mljevene paprike i oraha. Nakon što je spravila jela, domaćica se pripremila za doček gostiju.

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

Renata je za aperitiv ponudila mastiku, lozovaču te borovičku. Mastika je makedonska rakija koja se radi od anisa. Cijela ekipa odlučila se na mastiku, a uskoro su uslijedile pohvale. “Bila je baš takva kakvom ju je opisala, od anisa. Imala je laganu tremu na dočeku”, komentirala je Monika aperitiv. Uslijedilo je glavno jelo – Renatine šarene loptice. “Na oko je bilo lijepo”, komentirao je Dominik. “Bilo je fantastično, nisam stao”, dodao je. “Najviše mi se svidjela salata, kao drugačija francuska, nema puno dodirnih točaka s njom”, pohvalila je predjelo i Nana.

‘Turli tava’ iduće je jelo koje je stiglo i njime je Renata odala počast rodnoj Makedoniji. “Glavno jelo je posluženo onako kako treba biti, trebalo je izgledati neuredno”, komentirala je Monika glavno jelo. “Bamija nije došla do izražaja”, dodala je ekonomistica. “Dosta je povrća bilo, super je to bilo”, zadovoljan je bio Leon.

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

Za kraj, stigao je i desert s borovnicama. “Desert je bio dobar, biskvit sočan, borovnice su dolazile do izražaja, bilo je mrvicu preslatko, ali ništa što dvije, tri borovnice neće popraviti”, komentirala je Nana. “Agda je spasila desert”, otkrila je, pak, Monika svoje razmišljanje o zadnjem tjednom jelu. Za kraj, ekipa je dobila prigodne poklone te imala prilike uživati u iznenađenju – nastupu MKD-a Ilinden iz Rijeke. “Divni glasovi, naježila sam se, baš me dirnulo, bilo mi je jako lijepo”, komentirala je Nana iznenađenje. “Diraju u dušu”, zaključila je Monika. Divnoj večeri stigao je kraj, a Renata je kao domaćica dobila niz pohvala.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.