Recite zbogom ožiljcima!

301

Porezotine, različite mrlje, ali i ožiljci koji ostaju na koži mnogima predstavljaju veliki problem. Upravo takvi ‘detalji’ ruše samopouzdanje, pa većina žena i muškaraca traži načine kako ukloniti te nepravilnosti. Kako bi pomogli koži da se brže regenerira i ne ostavi “podsjetnik”, važno je brzo djelovati(najbolje odmah po skidanju šavova) 

 U pomoć dolazi Elicina, prirodna ECO kozmetika na bazi sluzi puža, koja sadrži isključivo prirodne sastojke koji potiču i stimuliraju prirodne funkcije naše kože. Zahvaljujući nedostatku sintetičkih tvari poput konzervansa, umjetnih boja ili mirisa, prirodna kozmetika ne opterećuje organizam, a istovremeno štedi naš okoliš. Nakon samo mjesec dana korištenja ovih proizvoda ožiljci svih vrsta nestaju, a koža postaje čista i njegovana.   

Liječnica, Dr.sc. Loredana L., dr.med. tako je nakon operacije karpalnog tunela šake koristila Elicinu originalnu krema od mukopolisaharida puža koja vidljivo smanjuje  prištiće i njihove ožiljke, opekline, ožiljke nakon operacija i zahvata, strije, sunčane i staračke pjege. Ima protuupalni učinak te pomaže zarastanju novih ožiljaka, a omekšava i zaglađuje stare. 

– Zbog specifičnosti posla  koji radim morala sam operirati karpalni tunel desne šake i to u travnju 2021. godine. Zahvat je protekao dobro, no ožiljak s kojim sam se suočila, dužine 6 cm, izgledao je prilično ružno.  Doimao se otečeno, crveno i veliko i to bas na desnoj ruci. Ipak, žena sam i volim lijepe i njegovane ruke.

Prijateljica mi je poklonila Elicinu i dala upute za korištenje. Malu količinu kreme,  veličine zrna graška mazati 2x dnevno. Bila sam poslušna. Nisam preskakala mazanje pa sam vrlo brzo vidjela rezultate- površinski epidermis popucao je i ogulio se, a mlada koža u predjelu ožiljka djelovala je jos crvenije, otečeno. No, nakon par dana mazanja ožiljak je naočigled postajao bljeđi i mekan da bi na kraju, nakon 3 tjedna postao potpuno nevidljiv. Omekšao je i problijedio kao okolna koža.Elicina mi je bila vrlo ugodna za nanošenje, prirodna, gotovo bez mirisa, lako se utrljavala i brzo upila- rekla je liječnica kojoj je nakon 6 mjeseci ožiljak u potpunosti nestao. 

Imate li sličnih problema s kožom ili želite svojim tinejdžerima pomoći u rješavanju problema s kožom (sebum, ožiljci od prištića) Elicina proizvode možete pronaći u svim boljim ljekarnama ali i putem web shopa

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.