Razvalili su! Crveni tim “rastrgao” plave! Napokon su se najeli!

481


CRVENI TIM RASTURIO U IGRI NA POLIGONU, POBIJEDILI PLAVE S 8:0 I NAPOKON SE NAJELI

Nakon nekoliko tjedana gubitaka na poligonima, crveni tim napokon je pobijedio i to s nenadmašivo velikom razlikom od 8:0. Za nagradu su dobili mogućnost da si slože vlastiti burger s namirnicama po izboru. „Rekli smo da idemo s drugom energijom. Nadamo se da ćemo nastaviti tako i dalje. Moramo i mi jesti“, rekao je Vojislav, ali potom se porječkao s Mihaelom i Lukom zbog toga što je loše pričao o Varji. No, utjehu je veoma brzo pronašao u osvojenom ”burger kupu”.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


„Ovo je nagrada o kojoj pričamo tjednima. Stalno pričamo o burgeru i kad smo ga vidjeli, to je najbolji burger na svijetu“, rekao je Vojislav zadovoljan osvojenom nagradom , dodavši da su svi iz crvenog tima probudili Spartance u sebi.

Ognjen je prije poligona rekao pred svima da je pogriješio i da je uvjeren da će razgovarati s plemenom i izgladiti situaciju. „Nisu zaslužili ovo što se dogodilo s moje strane. Zaslužuju ispriku“, rekao je Ognjen.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Poraz od 8:0 najteže je pao Mihaeli, to se vidjelo po njenom držanju i prepirci s Vojislavom“, komentirao je Luka koji je stao u obranu Mihaele jer, kaže ne voli kad netko napada članove njegovog tima.

Matea je ispričala svoju osobnu obiteljsku priču. Istaknula je kako je na nju najviše utjecalo odrastanje bez oca koji je ostavio njezini majku prije nego se Matea rodila. „Naučila sam se nositi s tim. Na prvu djelujem toplo i emotivno jer mi je to štit. Lakše mi je tako funkcionirati, nego da na prvu svi vide da sam jako ranjiva“, objasnila je.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Hoće li crveni nastaviti pobjeđivati s ovako velikom razlikom u bodovima imat ćemo priliku doznati već u idućoj epizodi na novom poligonu koji će jednom od plemena osigurati novu nagradu.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.