Promjena je godišnjeg doba – kolagenom boostajte kosu, kožu i nokte!

411


Polako se pozdravljamo s toplim dijelom godine i ulazimo u hladniji. Kako se novo godišnje doba odražava na kosi, koži i noktima? Koža je sivkasta,nokti skloni pucanju, a kosa kao da pada više. Vrijeme je za djelovanje! Djelovanje proizvodima iza kojih stoji dugogodišnje ispitivanje i čiji se rezultati vide već nakon 10 dana! 

Magična riječ kolagen, koja se uvukla u naše uho, zapravo je ključna riječ za početak jeseni. Riječ je o nevjerojatno važnom proteinu koji se nalazi u vezivnom tkivu, hrskavici, kostima i tetivama. Tijelo proizvodi kolagen čitavog života, ali se proizvodnja s godinama usporava, pa je tijelu potrebna pomoć. Budući da se kolagen prirodno nalazi u koži, noktima i kosi, s godinama treba pojačati unos kolagena kako bi se udahnuo život kosi, ali i smanjili znakovi starenja. Kombinirate li ga s vitaminom C dodatno ćete pojačati elastičnost i hidrataciju kože, posebno na početku hladnijeg dijela godine kad je potrebno podignuti i imunitet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolagen s hrvatskim potpisom! 


Kolagen Boost je jedinstven kolagen na tržištu! Riječ je o inovativnom, visokoučinkovitom anti-age dodatku prehrani na bazi kolagena ribljeg podrijetla, koji u svojem sastavu ima msm, vitamin C, hijaluronsku kiselinu, biotin i cink. Ugodnog je okusa, u praktičnoj ambalaži s dodatkom čašice za doziranje dnevne preporučene doze. Namijenjen je svima koji žele održati ili popraviti zdravlje i ljepotu svoje kože, kose i noktiju kao i svima koji u ranoj dobi imaju probleme s kožom i aknama. 

Kako djeluje? 

Redovitim uzimanjem Kolagen Boost dubinski djeluje na zdravlje kože (koja postaje elastičnija i sjajna), jača kosu i nokte, sprečava stvaranje dubokih bora, povečava gipkost kože, znatno smanjuje njezinu suhoću, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože te djeluje na gipkost zglobova. 

Kako ga koristiti? 

Kolagen Boost koristite u preporučenoj dnevnoj dozi od 50 ml (izmjerite priloženom plastičnom čašicom) koju konzumirajte jednom dnevno. Može se piti samostalno, prije jela  ili pomiješati u sok ili smoothie. Jedna boca je dovoljna za 10-20 dana.

Gdje kupiti? 

Kolagen Boost možete kupiti u svim boljim ljekarnama i putem web shopa 

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.