PONOSNO U OBRANU VARJE „Ovo je čoporativni napad na nju“

1667


IZNENAĐENJE U SURVIVORU: OBA TIMA DOBILA PO DVA NOVA ČLANA

Uzbudljiv dan u Survivoru počeo je ulaskom novih članova željnih avanture na egzotičnoj lokaciji, i u plavi i u crveni tim. Plavi tim obogaćen je s 29-godišnjom Nancy koja se već na svom prvom poligonu iskazala u igri te 32-godišnjim Alexom koji se godinama profesionalno bavio košarkom, a sada svoju sreću želi okušati u Survivoru. „Dat ću sve od sebe i nadam se da neću razočarati tim“, rekla je Nancy po ulasku u show.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Crvenom su se timu pridružili 26-godišnja Anđela i 26-godišnji Stefan. Anđela je po zanimanju ekonomistica, ali misli da je to neće usporiti na fizički zahtjevnim izazovima, te ističe da je spremna stati uz bok fitnes instruktorima. Stefan je osobni trener koji u slobodno vrijeme voli čitati i šetati svog psa. „Nisam netko tko pravi planove i puštam da mi se život događa“, otkrio je.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Zabavan, ali i zahtjevan poligon koji završava igrom preciznosti donio je još jednu pobjedu plavom plemenu rezultatom 8:4, a zadnji pobjednički bod opet im je donijela Martina. S obzirom na to da su izgubili na poligonu, članovi crvenog tima morali su u igru za osobni imunitet, koji je još jednom pripao Ognjenu, pa je na plemenskom vijeću on, kao i novi članovi tima bio zaštićen od nominacijskih glasova za duel.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Na plemenskom vijeću na tapeti je crvenom plemenu opet bila Varja, a plavi tim stao je u njezinu obranu. Nikola je prozvao Vojislava kao najlakši plijen u igrama. „Ako ćemo prokazivati i upirati prstom, treba ukazati na svoje gubitke i podnijeti stojički svoje gubitke“, rekao je Nikola Vojislavu. Mateja je pak napomenula kako jedna borba završena gubitkom svih žena u crvenom timu treba biti indikator da nije Varja jedina koja ima poteškoće na poligonu. „Mislim da taj njihov čoporativni napad na Varju, a nije jedina koja je gubila bodove, nije zahvalan. Kad pet žena izgubi, uprijeti prstom samo u jednu nije u redu. Žene koje također gube nemaju pravo Varji reći ni jednu riječ“, istaknula je Matea.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Većinom glasova na kraju ipak je za duel nominirana Varja, iako su glasove dobili još i Mitar, Ivana i Vojislav. „Očekivala sam to. Iako, mislila sam da ću dobiti deset glasova, a ne nekoliko“, rekla je Varja.

Tko će s Varjom u odlučujući duel koji će eliminirati još jednog natjecatelja iz Survivora, doznat ćemo uskoro.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.