Poljska zabava u Samoboru! Sudeći po fotkama, bilo je baš zabavno

422


ODRŽANA RADIONICA UPOZNAJMO POLJSKU!!!


Udruga Djeca za bolji svijet zajedno sa centrom za mlade Bunker u Samoboru održala je novu zanimljivu radionicu u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje se predstavila zemlja POLJSKA.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.Skupilo se oko 90-tinjak malih i velikih sudionika. Poljsku je na jedan interesantan način predstavio sam veleposlanik Poljske u RH Paweł Czerwiński zajedno sa djelatnicima veleposlanstva.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.


Nakon zanimljive prezentacije gdje se moglo upoznati sa mnogim zanimljivostima iz Poljske, plesao se zanimljiv ples Krakowiak, bojale su se uskršnje palme, uživalo u poljskim uskršnjih kolačima: mazurek, babka i kolač od sira (sernik), ukusnim poljskim slatkišima, te poznatom poljskom crtiću Lolek i Bolek. Na kraju opet tombola.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.


“Puno hvala predstavnicima  Veleposlanstva Republike Poljske u RH na čelu sa veleposlanikom Pavelom Czerwińskim na energiji i trudu koju su uložili u pripremu i organizaciju ove radionice. Vjerujem da smo opet nešto naučili i da smo se dobro zabavili”.  predsjednik i osnivač udruge Djeca za bolji svijet.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.