Političarke u ulozi manekenki! Pogledajte kako su se snašle

685


Hvalevrijedan projekt City Modus kao spoj modne revije i lijepe humane priče održan je po peti, jubilarni put u festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini.

Program je vodila Matea Vukmirović, glasnogovornica stranke Milan Bandić 365, a u glazbenom dijelu programa nastupila mlada pjevačica Ema Jusić i naša proslavljena operna diva Antonella Malis.

CITY MODUS su kao i svih prethodnih godina nosile žene iz političkog života i javnog života među kojima i Sabina Glasovac , potpredsjednica hrvatskog Sabora, Gordana Rusak u kreaciji modnog salona Botun, Ružica Vukovac, Matea Jozeljić, dr. Sandra Kovačević u haljini Katarine Mamić ,  Miss Universe Hrvatske 2003. Ivana Delač te nekadašnja Miss turizma Hrvatske Ivančica Pahor  u haljinama dizajnerice Katarine Mamić , Miss Hrvatske 2002. Nina Slamić i voditeljica CMC televizije Elena Jung u dizajnu Monike Hršak ,aktualnu Miss Grada Zagreba Lucija Begić u kreaciji Vibela, pjevačica Paula Jusić i njena kćer Ema u Ciber looku / Mary M , urednica i voditeljica Z1 televizije Andrea Jelena Barešić, Antonella Malis, Miss Earth Hrvatske Ana Batarelo u dizajnu Sanite Dizdarević.


Posebno emotivan bio je izlazak na scenu članice udruge PINK life u pratnji pulmologa Saše Sriće i župana Željka Kolara.

Ove godine kao glavni pokrovitelj projekta bila je Krapinsko zagorska županija na čelu sa županom Željkom Kolarom, a projekt je podržala i Karlovačka županija čija je Županica Martina Furdek Hajdin prisustvovala  samom događanju kao i gradovi  Krapina na čelu sa gradonačelnikom Zoranom Gregurovićem, Grad Koprivnica, Grad Sv.Nedelja , Grad Zaprešić, Turistička zajednica grada Krapine i Pučko otvoreno učilište Krapina. ”Zahvaljujemo se svim županijama i gradovima koje su se priključile kao i svim dragim partnerima bez kojih ovaj naš projekt svih ovih godina ne bi bilo moguće realizirati”, rekle su direktorica projekta Iva Loparić Kontek i organizatorica Hana Tabaković.

Cijeli modni događaj kao i sve godine do sada bio je humanitarnog karaktera za udrugu PINK life.

FOTO: Silvija Lea Švaljek za City Modus

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.