Pogledajte ove frajere! Dolaze u Zagreb i smiju ih gledati samo žene!

2492


Muškarcima ulaz zabranjen:

Plesna senzacija koja je zaludila žene diljem svijeta konačno u Zagrebu!

Nakon što su održali nevjerojatnih šest rasprodanih predstava za redom povodom Dana žena u Opatiji, najpoznatiji europski muški plesni tim dolazi osvojiti i srca Zagrepčanki! Skupina Hot Men Dance, nastupiti će u Kinu Studentskog centra 18. travnja s početkom u 20 sati i 30 minuta.


Ovi profesionalni plesači kombiniraju moderan i erotski umjetnički ples, te pružaju nezaboravan dvosatni doživljaj ženskoj publici. Njihovi nastupi obiluju energijom, akrobacijama, glumom i impresivnim kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance uz segment erotskog plesa i zavođenja ovaj nastup podjednako pokazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance osnovao je europskim i svjetskim prvakom Pietro Jackson. Skupinu čine članovi iz 15 zemalja diljem svijeta. Među njima ima televizijskih lica, sportaša, arhitekata, medicinskih tehničara. Prije nego stanu na podij prolaze jednogodišnju obuku.

Svojom strašću prema plesu i nevjerojatnom predanošću umjetnosti ovaj plesni tim, koji slavi deset godina postojanja, privukao je pozornost publike diljem svijeta, a zagrepčanke će imati priliku u njihovom performansu uživati prvi put. Njihov jedinstveni nastup, koji spaja različite žanrove plesa i kreativne kostime te obećava nezaboravan doživljaj namijenjen je isključivo ženskoj publici.

Među njima su i arhitekt, profesionalni igrač šaha i medicinski brat, spaja ih ljubav prema plesu,

Osnovao ih je Pietro Jackson nakon što je proglašen europskim i svjetskim prvakom.

Budući da su rasprodali šest predstava za redom u Opatiji, očekuje se da će njihov nastup u Zagrebu biti jednako spektakularan. 

Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

 Ulaznice su dostupne su u sustavu Eventima.

https://www.facebook.com/hotmendance

https://www.instagram.com/hotmendance official/

FOTO: PROMO

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.