Ovo zvuči tako dobro! Nikolina i Zoran obradili pjesmu koju svi obožavamo

659

‘Mjesto za dvoje’ u novom ruhu!

Nikolina Tomljanović & Zoran Predin starom hitu dali novi zvuk i video

Kultni singl ‘Mjesto za dvoje’ sarajevskog benda Letu štuke dobio je prepjev i novo ruho u izvedbi Nikoline Tomljanović u duetu sa slovenskim rock glazbenikom i tekstopiscem Zoranom Predinom. Ovom baladom Nikolina najavljuje novi album (dueti), njezin drugi po redu te koncertnu promociju albuma u ožujku povodom 30 godina bavljenja glazbom. Prisjetimo se, Nikolina je bila članica riječkog zbora Putokazi, potom članica grupe E.N.I. te  zadnjih godila plovi solo vodama. Također, odnedavno je i članica riječkog country benda Crooks & Straights.

Foto | screen

Zoran Predin i Nikolina su već imali priliku surađivati prije 14 godina kad je Predin kao autor teksta i glazbe pjesmu ‘Traži se dečko’ ponudio grupi E.N.I.: ”Nemiri svuda oko nas, a ja najčešće zapjevušim: …ljubav miriše u zraku”. To je stih pjesme ‘Mjesto za dvoje’ od grupe Letu štuke koju naprosto obožavam. Da se bar svi ostave ratova i politikanstva i drže se mira i ljubavi. Ova me pjesma baš dira i mogu se iz nje iščitati razne poruke. Želja mi je bila obraditi ju i zahvalna sam Dini Šaranu na povjerenju. Tragala sam za muškim vokalom koji zvuči kao poeta i sjetih se Zorana Predina koji me davnih dana oduševio kad je meni i mojim curama iz grupe E.N.I. prvi put za gitarom otpjevao i ponudio nam pjesmu ‘Traži se dečko’. Predin je na moju radost odmah pristao na ovu suradnju. Matej Zec, aranžer i producent i ovaj se put iskazao kao vrsni glazbenik.” – rekla je Nikolina.

Foto | screen

Elizabeth Zacero i Tino Trkulja, glumci iz Rijeke preuzeli su glavnu ulogu u video spotu čije je kadrove snimila i režirala Kristina Barišić: ”Kada je dvoje ljudi zaljubljeno, nije bitno gdje su jer svako je mjesto baš to njihovo mjesto, mjesto za dvoje.” 

Ovaj duet će Nikolina uvrstiti na svoj drugi album, a  izaći će u ožujku, u izdanju Dallas Recordsa. Na isti dan održat će koncertnu promociju albuma u Rijeci. Album će činiti dueti, od dueta i suradnje s grupom Belfast food (“Volim kako se smiješ” – nagrada na Zagrebačkom festivalu za najbolju pjesmu) do dueta sa Zoranom Predinom i još mnogim zanimljivim imenima s hrvatske estrade.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.