Ovo su prirodni i snažni saveznici vašeg imuniteta

465

Ako imate slab imunitet, muči vas nesanica, tjeskoba, problemi s urinarnim traktom ili jetrom, postoje biljke čiji moćni ekstrakti mogu ublažiti brojne tegobe na prirodan i neškodljiv način. Fitoterapija je jedna od najstarijih prirodnih metoda liječenja koja upotrebljava ekstrakte cjelovitih biljaka ili njezinih dijelova, poput korijena, kore, cvjetova ili listova za rješavanje neke zdravstvene tegobe te fizičke ili psihičke neravnoteže.  

Biljne tinkture Kernnel sadrže čiste ekstrakte organski uzgojenih biljaka od kojih svaka ima jasnu funkciju koja će doprinijeti jačanju vašeg imuniteta i očuvanju zdravlja ove jeseni.

Organska tinktura astragalusa odlična je ‘prva pomoć’ kod prvih simptoma gripe, prehlade i kroničnog umora, ali i prirodna prevencija. Osim što jača imunitet i otpornost kod respiratornih infekcija, Astragalus je odlična podrška zdravlju jetre.

Bijeli glog djeluje relaksirajuće, ublažava stres, snižava krvni tlak te doprinosi normalnoj cirkulaciji i pomaže u očuvanju zdravlja srca. Kod uzimanja gloga dolazi do općeg umirenja živčanog sustava.

Vrbovica  je jednostavna i potpuno prirodna pomoć pri rješavanju problema s prostatom. Ona učinkovito rješava sve simptome kao što su usporeno ili odgođeno mokrenje, učestalo i urgentno mokrenje i inkontinenciju.

Korištenje tinktura je vrlo praktično i jednostavno. Određeni broj kapi naveden na ambalaži, pomiješajte s vodom ili sokom te pijte tri puta dnevno. Vrlo je važno da tinkture budu certificirane organske kako se u organizam ne bi unosili pesticidi i herbicidi u tragovima. 

Organske biljne tinkture Kernell pronađite u svim bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.