Ovo je najljepša Zagrepčanka! Može li postati najljepša Hrvatica?

1426


Na terasi restorana Bon Appetit sa očaravajućim pogledom na grad Zagreb izabrana je nova Miss Zagreba.
U konkurenciji od 12 djevojaka pobijedila je Lucija Begić dok su njezine pratilje Josipa Matić i Ivana Jasić. Lijepa Lucija je studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu te govori engleski i talijanski jezik. U slobodno vrijeme se bavi odbojkom.

Kandidatkinje su se predstavile u pet modnih izlazaka noseći poslovni dizajnerice Sanele Škorput i njenog branda Botun , torbe slovenske dizajnerice Teje Jeglič i naočale Tvornice naočala, vintage stil- Ivane Filipović i branda Vibela te modele DIVA concept store. Za šminku su bile zadužene vizažistice iz škole Profokus, a za frizure JK hair studio.Osam super finalistica odgovaralo je na pitanja žirija u elegantnim večernjim haljinama dizajnerice Natalije Smogor.

U stručnom ocjenjivačkom sudu bile su i Tihana Harapin Zalepugin, Zvona Vučković, Zoran Škugor, Nina Slamić Gudeljević – Miss Hrvatske 2002., direktorica izbora Miss Zagreba za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i direktorica Miss Hrvatske Maja Vračarić.


Program u kojem su nastupili Tena Vodopija i plesna skupina Sandra rescue dance je vodio Davor Garić. Lucija će predstavljati Grad Zagreb na 30.jubilarnom izboru za Miss Hrvatske 2022 sljedeće godine, otkrila nam je Iva Loparić Kontek, direktorica izbora za Miss Zagreba. Nova misica dobila je brojne nagrade partnera među kojima su Beautylicius mm, Dental estetics centar, poklon bonove Tiens Hrvatske i Poliklinike Sara, Slim line cluba i HG spota , Dida Bože te nagrade dizajnera.

Foto: PR / Boris Mataković


Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.