Ovo je frajer koji nema gdje pronaći djevojku! Sada će mu u tome pomoći najpopularniji TV show

1649


FARMER MATE NAJMLAĐI JE U SELU OD 20-AK STANOVNIKA: „NEMA DJEVOJAKA, NEMAM IH GDJE UPOZNATI“

Na RTL-u gledatelji će upoznati nove farmere 17. sezone showa ‘Ljubav je na selu’. Među njima je i samozatajni kamenoklesar Mate iz Kozice pokraj Vrgorca. Epizoda je dostupna i 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

Sve o Ljubav je na selu ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Mate Begović najmlađi je farmer 17. sezone showa. Ovaj 26-godišnjak živi s majkom te vodi brigu o čitavom imanju. Ponekad je teško, kaže, no svakodnevno se hrabro nosi sa svim seoskim obavezama.

Ovaj veliki obožavatelj ‘Ljubav je na selu’ vjerno prati svaku sezonu showa pa je tako skupio hrabrost da se i sam prijavi: „Htio sam probati nešto novo u životu! Mislim da se ljubav može naći pred kamerama, zašto ne!“

Sve o Ljubav je na selu ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Njegovom Kozicom automobili rijetko prolaze, a djevojaka – nema!

„U selu živi jedva dvadesetak stanovnika. Ja sam najmlađi mještanin! Družim se pretežito sa starijima. Nema djevojaka u mjestu, a slabo izlazim pa ih nemam gdje ni upoznati. Više se posvetim radu na imanju i poslu, tako da se nema kad ni izlaziti“, kaže Mate.

Sve o Ljubav je na selu ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Iako su zabave u mjestu rijetke, kad se fešta organizira, Mate je među prvima koji će podići atmosferu. Djevojkama koji će doći na njegovo imanje pripremit će, kaže, provod za pamćenje: „Već sam sve isplanirao, ako bude pisama, kako će to izgledati!“

Mate sebe opisuje kao pozitivnog i smirenog, vrijednog, pomalo tvrdoglavog, a budućoj partnerici spreman je pružiti iskrenost prije svega jer smatra da je to danas teško naći. Ovaj kamenoklesar po struci zna vrlo dobro pokazati i svoju romantičnu stranu. Jednoj je bivšoj djevojci, tako, isklesao i darovao ružu u kamenu.

„Raditi s kamenom je umjetnost. Jednostavno mi je na pamet došla ideja da joj nešto napravim od kamena i tako sam napravio. Inače sam kreativan“, kaže Mate koji je završio poznatu klesarsku školu na Braču.

Sve o Ljubav je na selu ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Što se djevojaka tiče, volio bi da su društvene i da ga podržavaju u svemu. Fizički izgled nije mu toliko bitan, važno je da su lijepe iznutra, a poželjno je da imaju od 20 do 30 godina.

Na svoje imanje spremno će primiti i djevojke iz većih gradova jer za snalaženje na selu, smatra Mate, ionako je potrebna samo dobra volja: „Ako imaju volje, lako će se naučiti selu i seoskim poslovima“.

No ako se rasplamsaju ljubavne iskrice i postane ozbiljno, Mate je odlučan: „Volio bih ostati na svome imanju svakako. Ako se rodi neka ljubav, djevojka bi se trebala preseliti kod mene.“

Sve o Ljubav je na selu ČITAJTE NA OVOM LINKU!

A kako izgleda život na Matinom imanju i što će ovaj najmlađi farmer sezone još otkriti Aniti Martinović, ali i gledateljima, pokazat će sutrašnja epizoda ‘Ljubav je na selu’, od 21.15 sati na RTL-u. Epizoda je dostupna i 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.