Ovo je 10 najboljih restorana u Hrvatskoj

1201


Vodeća europska superaplikacija Bolt objavila je dobitnike Bolt Food nagrade za 2021. godinu. Nagrada se dodjeljuje restoranima partnerima za izvrsnu gastronomsku ponudu koja, uz vrhunsku hranu, pružaju i zanimljiva kulinarska iskustva iz cijelog svijeta. Nagrada je ove godine prvi put dodijeljena i u Hrvatskoj gdje Bolt Food ostvaruje kontinuirani sustavni rast. Na globalnoj razini trenutno ova aplikacija za dostavu hrane ima 6 milijuna korisnika.

Nagrade Zlatna brokula dodijeljene su u 10 kategorija. Omiljenim odredištem lokalnog stanovništva proglašen je restoran Zrno Bio Bistro koji se može pohvaliti i titulom certificiranog organskog veganskog restorana. Simple Green by Jelena ponio je titulu provjereno veganskog restorana, dok je restoran Krojačnica proglašen skrivenim draguljem. Zvijezda u usponu je Imenso Sushi, dok je restoran s najviše narudžbi uz osobno preuzimanje u restoranu bio Yummy Pizza. Popularni La Štruk proglašen je kraljem tradicionalne hrane, a s najviše ponavljanih narudžbi može se pohvaliti restoran Sopranos. Prema mišljenju korisnika Bolt Fooda, najbolja jela azijske kuhinje mogu se kušati u Hugo’s Sushi Baru, Wok n’ Pizza nudi najbolju vrijednost za novac, a apsolutnim miljenikom u kategoriji favorita za ručak proglašen je restoran Remi Food.

„Bolt Food nagrade rezultat su napornog rada i predanosti naših partnera u pripremi izvrsne hrane i pružanja kvalitetne usluge svim gurmanima. O popularnosti naše aplikacije svjedoče dobri poslovni rezultati, a vrijednost narudžbe ponekad prelazi i nekoliko tisuća kuna. Dokaz navedenog je glavni grad Hrvatske koji se nalazi u top 10 svjetskih i top 6 europskih gradova u kojem je vrijednost jedne narudžbe iznosila više od 5.800 kn. Dobitnike Bolt Food nagrada biraju isključivo korisnici u aplikaciji, a na ocjene utječu kvaliteta i broj ostvarenih narudžbi te brojni drugi kriteriji.”, istaknuo je Alan Voučko, Country Manager za Bolt Food u Hrvatskoj.

Osim što dobivaju personalizirani trofej – Zlatnu brokulu – i simpatične marketinške materijale, pobjednički restorani dva tjedna će biti istaknuti u posebnoj kategoriji aplikacije Bolt Food pod nazivom Restaurant Awards 2021.

# # #

BOLT

Bolt je vodeća europska superaplikacija usmjerena ka izgradnji cjenovno pristupačnog, sigurnog i održivog urbanog prijevoza. Bolt ima više od 100 milijuna korisnika u 45 zemalja i 400 gradova diljem Europe i Afrike. Tvrtka želi ubrzati tranziciju od osobnih automobila prema dijeljenoj mobilnosti pružajući alternativne usluge kao što su vožnja na zahtjev i usluge dijeljenih automobila, najam električnih romobila bicikala te dostava hrane i namirnica. Više informacija potražite na www.bolt.eu.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.