Otkrivamo zašto se serija Zlatni kavez prestala emitirati! Evo što se dogodilo!

135601

Omiljena serija ‘Zlatni kavez’ ide na kratku pauzu, a novi nastavci vraćaju se uskoro!

Kratka pauza od emitiranja…

Omiljena turska serija ‘Zlatni kavez’, koja je svojim zapletima temeljenima na istinitoj priči osvojila srca gledatelja diljem svijeta, ide na kratku pauzu od emitiranja na Novoj TV. Snimanje serije u Turskoj još uvijek je u tijeku, a povratak ove dramske serije u program Nove TV s novim i još uzbudljivijim nastavcima gledatelji mogu očekivati uskoro. Posljednja epizoda prije kratke pauze emitirat će se u četvrtak, 14. ožujka u večernjem terminu, a gledatelje očekuju napeti i dramatični trenuci između glavnih likova.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Serjan i Ferit kreću svaki svojim putem. Nakon što Sejran u potpunosti okrene leđa obitelji Korhan, pokušat će stati na noge pod svojim uvjetima, pa će sklopiti savez s Latifom. Pri tom odluči natjerati Kazima da plati visoku cijenu. I Ferit za sebe želi novi početak te će ozbiljno početi raditi na stvaranju vlastitog branda, ali i novoj ljubavnoj priči.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Propuštene epizode serije dostupne su na platformi Nova Plus, a kako će kulminirati odnos između glavnih likova doznat ćemo uskoro u novim nastavcima nakon kratke pauze!

Foto i tekst: Nova TV

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.