Otišla je dobra duša Baranje… Zbogom dragi Gordane, naučio si nas voljeti Baranju

108251

Gordan Trtanj bio je najbolji predstavnik Baranje. Gordan je bio mjerna jedinica za ljubav prema Baranji.

Bio je ipak prije svega dobar čovjek pun života unatoč svjesnosti da ga život ne mazi.

Živio je punim plućima iako su ga pluća izdavala… Gordan je mnogima bio inspiracija.

Za oproštaj s Gordanom najbolje je samo pročitati objavu stranice Go2Baranja. Stranica je to koju je Gogo pokrenuo, vodio i koristio da svima pokaže koliko je Baranja lijepa.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Dragi prijatelji, nema riječi koje bi opisale prazninu koja je ostala u našim srcima. Beskrajno mi je teško išta i napisati. Sinoć nas je napustio naš Gordan. Tiho i polako. Cijeli život borio se s rijetkom bolešću cističnom fibrozom. Prije 6 godina dobio je nova pluća i novu priliku za život. Živio je punim plućima. Borio se kao najveći lav. U svemu vidio pozitivu i bio siguran da se nakon mjeseci i mjeseci provedenih u bolnici, kući u Baranju vraćamo zajedno i da nastavljamo s novim plućima tamo gdje smo stali. Svi smo se nadali tom čudu, jer ga je on zaista i zaslužio. Nažalost, bitku s vremenom smo izgubili, a u njemu je ishlapio i zadnji atom snage.

Iza sebe je ostavio golem trag. Baranju je volio više od ičega. Stvorio je ovu stranicu kako bi se svi mogli diviti Baranji onako kako je izgledala u njegovim očima.

Vjerujem da njegov trag neće izblijediti, da ga nećemo iznevjeriti, a da će nam direktno s neba slati najljepše izlaske i zalaske sunca.

Tuga je neopisiva, ali bit će naš najveći anđeo čuvar.

Počivaj u miru i bez boli moj Gordane. Voli te tvoja žena, mama, obitelj i svi prijatelji, a imao si ih bezbroj.

FOTO: Facebook/Privatni album

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.