Ono kad se spoje Replay i Puma! Reći ćemo samo WOW!

773

Fantastična modno sportska kolaboracija poznatog talijanskog modnog brenda Replay nastavlja se i ove sezone, i to s mnogima omiljenim brendom Puma – jednim od lidera u području sporta, dizajna i mode dobro poznatom u sportskim, ali i fashion krugovima. Inovativnost u dizajnu koji ovaj brend njeguje već preko 70 godina ponovo se potvrđuje u aktualnom limited edition modelu Ralph Sampson tenisica za jesen/zimu.

Model RALPH SAMSON BY PUMA koji je Replay kreirao prošle sezone u suradnji s Pumom osvježen je novom kombinacijom boja koje se idealno uklapaju u sve zimske outfite. Originalno je zamišljen kao reinterpretacija modela srednje visoke strukture i jednostavnog dizajna koji je 80-ih godina dizajnirala košarkaška legenda Ralph Sampson prema kome je i dobio ime.

U ovom ekskluzivnom modelu očitavaju se i revolucionarne tehnike koje je Replay razvio u proizvodnji jeansa, a koje ovim tenisicama daju poseban izgled. Radi se o tehnici u kojoj se koristi  Ecostone abrazivni kamen sličan plavcu pomoću kojeg se postiže „iznošeni“ izgled, a pritom se kao i uvijek kad je riječ o Replayu posebna pažnja posvećuje brizi o okolišu i ekološkoj održivosti.

Tenisice su u finalnoj fazi izrade ručno obrađene abrazivnom tehnikom i bojenjem za koje se koristi prirodni pigment, idealan za stvaranje unikatnog izgleda.

Najsvjetlije točke ove kolaboracije i dalje ostaju posvećenost kvaliteti, inovaciji te ekološkoj održivosti. Aktualnu ediciju RALPH SAMPSON BY PUMA FOR REPLAY svi zaljubljenici u modu i sport mogu pronaći u odabranim Replay poslovnicama u Zagrebu  i Splitu, te online – na Reverto web shopu.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.