Ona je iz Velike Gorice, a on iz Zagreba! Marsela i Mislav imaju isti problem i pokušat će ga zajedno riješiti

1117

Upoznajte Marselu i Mislava, nove kandidate sedme sezone ‘Života na vagi’, koji ove jeseni počinje s prikazivanjem na RTL-u i streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama!

Marsela Karamatić (27) dolazi iz Velike Gorice i ima 170 kilograma.

Marsela je prije trenirala rukomet, trbušni ples, australski nogomet (footsie) i druge sportove, pa ima iskustva s tjelesnom aktivnošću, a jedina u svojoj obitelji ima problema s težinom. „Imam zaručnika, psa, mačku, imam gdje živjeti i mogu si priuštiti nekakve avanture. Ali zbog viška kilograma – ne mogu živjeti. Zbog moje pretjerane kilaže trpim bolove u nogama. Nesposobna sam zbog tih bolova i ponekad se osjećam kao da sam invalid“, kaže Marsela i priznaje da se izbjegava nalaziti s prijateljicama na kavi jer se boji da će doći u kafić, a tamo neće biti stolca za nju. „Neugodno mi je jer mislim da me ljudi osuđuju. Jednostavno želim živjeti kao normalan čovjek da ne moram razmišljati o tome hoće li nešto puknuti ako sjednem na to“, kaže Marsela koja je shvatila da je došla do situacije kad se jednostavno mora izboriti za sebe i svoju budućnost. „Bojim se jesam li sve poremetila u organizmu zbog pretilosti pa neću moći imati djecu. Bojim se da će mi se nešto dogoditi, a neće me imati tko dići zbog kilaže. Ne mogu vjerovati što sam si učinila! Želim biti zdrava!“ zaključuje.

Mislav Vlašić (28) je vozač taksija koji dolazi iz Zagreba i ima 190 kilograma.

„Nemam nikakvih trauma, jednostavno volim jesti!“ iskren je Mislav i dodaje kako je cijeli život imao problema s kilogramima i jedino mu je to smetalo zato što se ne može više baviti sportom. „Želim vidjeti kako je to ne biti debeo jer mislim da sam došao do zida i da ovako više ne ide. Želim bolji život“, kaže mladić koji više ne može raditi ni najjednostavnije stvari kao što su ulazak u automobil ili oblačenje čarapa. Mislav je čvrsto odlučio pokrenuti se jer se ponajviše boji za zdravlje, da se ne razboli i ne postane nepokretan. Obitelj mu je velika podrška u njegovoj najvećoj životnoj borbi, pogotovo tri sestre, a otkriva kako bi i sam volio imati obitelj. „Želio bih imati curu! Zapravo, u budućnosti se vidim sa suprugom i barem jednim djetetom“, zaključuje Mislav koji se rano zaposlio u tvrtki koja se bavi montažom liftova i zbog posla je dosta proputovao. Sada je došlo vrijeme da smršavi jer kad već nije mogao postati nogometaš, barem da nosi svoje dresove koje skuplja godinama.

FOTO: RTL Televizija

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.