Ona je iz okolice Križevaca, a on iz Velike Gorice! Evo tko su oni i što će uskoro promijeniti u svojem životu

4998


Nova dva kandidata u ‘Životu na vagi’ žele usvojiti zdrave navike.

Donosimo vam njihove profile kako biste ih bolje upoznali.

Show ‘Život na vagi’ ne propustite ove jeseni na RTL-u i novoj streaming platformi Voyo. Omiljeni show gledajte 24 sata prije svih, i to bez reklama!


Silvija Temšić (27) dolazi iz malog sela Ladinec, između Križevaca i Bjelovara, po zanimanju je inženjerka građevine i ima 129 kilograma.

Simpatična šefica gradilišta ima ugodan karakter, dobru energiju i vjeruje kako se svaki problem može riješiti, pa tako i njezin s viškom kilograma! „Odmalena sam debela, kao i ostatak moje obitelji. Hrana iz malog sela ostavila je trag!“ objašnjava Silvija koja kaže da se u ‘Život na vagi’ prijavila ponajprije zato što se boji ozljeda, bolesti, a i jako je nervira što se ne može kretati a da se ne uspuše. Baš kao i to što ne može opušteno uživati u jednom od najdražih ženskih aktivnosti – šopingu! „Želim odjenuti haljinu koja mi se sviđa, a ne onu koju moram odabrati zbog veličine jer imam dobar oblik tijela pun potencijala, samo se treba oblikovati“, kaže Silvija koja je u potpunosti spremna izboriti se za sebe i ono što želi u životu i nikada se više ne želi sramiti svog izgleda ili se osjećati nelagodno kada negdje vani sjeda na stolac. „Da mogu promijeniti nešto u svom životu, prvo bih se posvetila sebi, a ne drugima. I da, želim isprobati i taj bungee jumping!“ kroz smijeh zaključuje.

Sve kandidate upoznajte na OVOM LINKU.

Mislav Šepić (37) je arhivar u općinskom sudu, dolazi iz Velike Gorice i ima 166 kilograma.

„Ili jedem ili gladujem!“ otvoreno kaže Mislav, a tome ne pomaže ni to što je, dodaje, ovisan i o slatkom. Debljina mu svakodnevno otežava život zato što ne može ni potrčati, penjati se, pa čak ni odrezati nokte na nogama jer se jednostavno previše zadiše! Njegovi problemi s kilogramima počeli su zbog teške obiteljske tragedije, ali sada ima bezuvjetnu podršku voljene supruge i spreman je usvojiti zdrav način života. „Prijavio sam se u ‘Život na vagi’ kako bih promijenio svoje navike, smršavio i naučio jesti jer se u budućnosti želim ostvariti kao otac koji sa svojom suprugom i djetetom ide na planinarenje.“ Osim očinstva i planinarenja, volio bi se Mislav baviti i biciklizmom, skakati padobranom, isprobati zipline, odjenuti neku lijepu majicu i nikad se više se osjećati nelagodno kada mora sjesti na stolac u kafiću ili se skinuti na plaži. „Više ne želim razmišljati o tome hoću li dobiti moždani udar, infarkt te kako neću moći dobiti dijete!“ zaključio je Mislav.

Sve kandidate upoznajte na OVOM LINKU.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.