Ona je Dalmatinka, a on Slavonac! Oboje imaju problem koji se može riješiti, samo je potrebno puno volje

1683


Još dvoje kandidata showa ‘Život na vagi’ spremno je promijeniti svoj život nabolje.

Show ‘Život na vagi’ ne propustite ove jeseni na RTL-u i novoj streaming platformi Voyo. Omiljeni show gledajte 24 sata prije svih, i to bez reklama!

Donosimo vam detalje o jš dvoje kandidata ovog popularnog TV showa.

Anđela Akrap (32)

Anđela Akrap dolazi iz Dubrovnika, po zanimanju je roditelj njegovatelj, a ima 114 kilograma.

Anđela živi sa suprugom i troje djece i u potpunosti je posvećena svojoj obitelji i majci za koje naglašava da su uvijek uz nju. „Moja je obitelj vesela, zabavna i podrška u svakoj situaciji. Oni su moja snaga i utočište“, kaže Anđela i otkriva kako je nekada bila druželjubiva i aktivna, ali tijekom godina se povukla od svih kako bi se mogla brinuti o svojoj djeci. Vrlo je motivirana, tvrdoglava te prirođeno topla i srdačna osoba koja priznaje kako se uvijek stavlja na zadnje mjesto tako da je to odlučila promijeniti i pozabaviti se i svojim problemima. „Prijavila sam se u ‘Život na vagi’ ponajprije zbog zdravlja i da se naučim zdravo hraniti, bojim se da se ne razbolim jer sam najpotrebnija svojoj djeci“, kaže Anđela kojoj je neispunjena želja otići s djecom na kupanje, igralište i u šetnju bez srama, a voljela bi se i odjenuti bez kompleksa, ponovno stati na role, trčati, pa kad je pitate gdje se vidi za pet godina, odlučno kaže: „Sa svojom djecom i suprugom u bikiniju na plaži!“

Krunoslav Šuvak (32)

Krunoslav Šuvak dolazi iz Lipika, ima 201 kilogram i po zanimanju je soboslikar, ličilac, no radi kao vozač kamiona.

Probleme s viškom kilograma Krunoslav veže još uz osnovnu školu, kada je imao nesuglasica s učiteljima zbog čega je dobivao loše ocjene, a njegovi ozbiljni problemi s težinom počeli su u dobi od osamnaest godina, kada ga je ostavila djevojka. „Sve je to zbog mog slabog karaktera i da mogu nešto promijeniti u životu, više bih se trudio oko svoje težine, ne bih si dozvolio to što jesam“, kaže Krunoslav koji se prijavio u ‘Život na vagi’ kako bi puno toga promijenio na i u sebi. „Najveći mi je strah da se ne razbolim i budem drugima na teret“, iskreno kaže i otkriva što bi ipak najviše volio: „Neostvareni mi je san osnivanje obitelji.“ Krunoslav voli svoj posao, zamišlja kako u budućnosti vozi kamion u Kanadi, nema problema s vezanjem tenisica, pronalaskom odjeće ni s uvredama zbog debljine. „Uvijek sam spreman pružiti drugu šansu“, dodaje Krunoslav koji vjeruje da je stigla i njegova druga šansa za bolji život.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.