On je iz Zadra, a ona iz Labina! Imaju višak kilograma, ali čini se da to uskoro neće biti tako

1109

Ove jeseni počinje sedma sezona ‘Života na vagi’, a prvi kandidati koji su spremni na veliku promjenu su Dajana iz Labina i Jure iz Zadra!

A kako će se snaći u showu, moći ćete gledati i na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Dajana Milevoj (26)

Dajana Milevoj dolazi iz Labina, odgojiteljica je predškolske djece i ima 180 kilograma.

Dajana je mlada žena koja voli svoj posao, život i vrlo je optimistična osoba, ali i svjesna da ima veliki problem s težinom i zabrinuta je za budućnost. „Kad se pogledam u ogledalo, vidim osobu koja se bori protiv ustaljenih društvenih normi. Želim si poboljšati kvalitetu života u zdravstvenom smislu“, iskreno kaže Dajana koja živi s majkom i sestrom i premda objašnjava da se dobro slažu, želi se odseliti i živjeti u nekoj renoviranoj kući sa psom. Njezina je cijela obitelj prekomjerne težine, otac joj je preminuo zbog bolesti povezane s upravo s tim problemom, pa Dajana kaže da je došlo vrijeme za njezinu promjenu nabolje. „Bojim se da će puknuti stolac na koji sjednem negdje u javnosti“, otvoreno kaže i dodaje kako želi promijeniti to što ne može otrčati ni dva kilometra. „Želim odjenuti stare traperice! Želim isprobati zipline!“ nastavlja, a s obzirom na to da se prijavila u ‘Život na vagi’ iako se boji javnih nastupa – sigurno je rođena pobjednica.

Jure Dundović (28)

Jure Dundović ima 140 kilograma, radi na održavanju brodova, a dolazi iz Zadra.

Jure je tipičan Dalmatinac – zabavan, glasan i emocionalan, a njegovi problemi s viškom kilograma počeli su nakon njegova najsretnijeg dana u životu jer bez zadrške kaže kako je zbog svoje supruge shvatio što točno želi i kakav čovjek želi biti. „Nakon što sam se oženio postao sam ljeniji, a i pekarnica je samo minutu udaljena“, u zafrkanciji kaže i nastavlja u istom tonu: „Volio bih biti mršav, viši i da imam manji nos.“ Šalu na stranu, Jure se prijavio u ‘Život na vagi’ zato što ga zabrinjava njegovo zdravlje i jako bi želio bi imati još jedno dijete sa svojom suprugom, ali imaju problema s začećem. „Moja je obitelj dobra, svi smo glasni i tvrdoglavi. Imamo mana, ali nije nam problem to i priznati. Želim dobiti svoje dijete, ići na bungee jumping i trčati humanitarni maraton“, nabraja Jure koji bi, naravno, volio stati u odijelo koje nije rađeno po mjeri, a kao i većina muškaraca, želio bi se rekreativno baviti sportom sa svojim društvom onoliko koliko bi htio, a ne uvijek – koliko može izdržati.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.