Odličan sadržaj i odlična energija! Pogledajte kako se uživalo u Rijeci

444


Trsatska gradina i Nugentov park su ugostili novo izdanje poznate manifestacije CITY 45 20 koja se pod okriljem Ljeta na Gradini održala u drugačijem ruhu. U skladu s prilikama, mjesecima koji su nas promijenili, i događanje je ove godine došlo u potpuno drugačijem konceptu kako bi posjetiteljima pružilo inspiraciju, dobre ideje i sadržaje!

Od 17 sati u Nugentovom parku sve posjetitelje čekale su dvije posebne zone, Kid’s Corner u suradnji s Avanturama malih okica te Book Chill Zona u suradnji s Mozaik knjigom i Profilom. Plesačice Plesne skupine Lorena pokazale su svoje pokrete, radost i vještine, a fotograf Ivor Mažar predstavio je live food photo session i tajne koje se kriju iza zamamnih fotografija hrane.

Na samoj Gradini imali smo prilike vidjeti beauty novitete Avona, popularan brend Marvis izazvao je veliku pažnju, a zahvaljujući brendu Heliocare doznali smo više o važnosti zaštite kože u ljetnim danima. OPG Matulić oduševio je sve prisutne baš kao i riječki brend Elementals by J poznat po vrhunskim proizvodima. Dašak modnih trendova donijela je riječka dizajnerica Iva Bruketa koja iza imena brenda Infinity Design stvara bezvremenske komade nakita.


Summer Glow make up radionica Ive Berišić i IsaDora brenda privukla je velik broj ljubiteljica make up-a, a Kreativna škola koju je održala dizajnerica Andrea Anić Dokmanović uvela je u svijet šivanja za početnike.

Sanja Modrić podsjetila je na važnost vježbanja i zdravog načina života i održala trening na otvorenom, a u Art of Good Living filozofiju savršeno se uklopio novi Audi e-tron model iz riječkog Porsche Inter Auto salona koji je izazvao veliku pažnju na samom ulazu u Gradinu!

Riječanke i Riječani jučer su uživali u dobroj energiji, bogatom programu, atraktivnim sadržajima i dali podršku novoj viziji poznate riječke manifestacije!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.