O da, i ovo se događa! Na ovom turniru dijeli se nagrada u kriptovalutama

680


Sveta Nedelja 3X3 Hoopfest će zahvaljujući suradnji s Bitcoin mjenjačnicom postati prvi sportski događaj u Hrvatskoj u okviru kojeg će dio nagradnog fonda biti isplaćen u kriptovalutama.

Grad Sveta Nedelja je prije nekoliko mjeseci pokrenuo inicijativu pod nazivom Svetonedeljska udruga mladih, odnosno Svenum. Cilj inicijative je okupiti mlade u Svetoj Nedelji i raditi na kreiranju sadržaja za mlade. Nakon nekoliko uspješno provedenih projekata, Svenum organizira košarkaški turnir Sveta Nedelja 3X3 Hoopfest

u subotu, 11. rujna 2021. godine, od 10:00 sati


na igralištu u Orešju, Trg Lipa

Organizatori vjeruju da će turnir 3X3 Hoopfest prerasti u tradicionalan događaj koji će se odvijati svake godine, te okupiti sve ljubitelje sporta u gradu, ali i pružiti svima ostalima dodatan razlog za posjet Svetoj Nedelji.

Ovaj događaj popratile su mnoge tvrtke te su dogovorene mnoge suradnje. Jedna od najvažnijih je ona s Bitcoin mjenjačnicom. Naime, Sveta Nedelja 3X3 Hoopfest će zahvaljujući ovoj suradnji postati prvi sportski događaj u Hrvatskoj u okviru kojeg će dio nagradnog fonda biti isplaćen u kriptovalutama. Svetonedeljska udruga mladih zajedno s Udrugom 3D i Mjesnim odborom Orešje postaje prvi organizator sportskog događaja u Hrvatskoj koji je uveo kriptovalute u nagradni fond.  

Pozivaju se svi ljubitelji košarke da dođu na svetonedeljski 3X3 hakl i uživaju u igri pod obručem. Na Facebook stranici eventa (ovdje) su dostupni promotivni video sadržaji, cjelokupni nagradni fond i ostatak dogovorenih suradnji.

Detalji prijave kao i ostale informacije mogu se pronaći na FIBA-inoj internet stranici (ovdje).

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.