Novi spojevi otkrili su sve tajne! Tko je kuhana nogica, a tko prenapadan?

556

Dok se jedni nisu maknuli s mrtve točke, drugi su sve sigurniji: ‘Mi smo se već našli. Ona je moja i božja!

A nakon što su otplesali prvi ples sa svojim odabranicama, farmeri su dame morali nahraniti i svadbenom tortom, i to s povezom na očima, dok ih žene trebaju navigirati. Uz smijeh prisutnih, najuspješniji i najbrži bili su Radoslav i Irena.

Nakon zabavnog izazova, stiglo je vrijeme za nove spojeve na kojim su farmeri imali priliku još malo bolje upoznati svaku svoju djevojku, i to pred očima ostalih kandidatkinja.

”Iznervirala me Tihana i njezin stav, malo mi se čini prenapadna za Ivana”, poručila je Gabi, a Tihana je farmera ispitala brojna pitanja te mu poručila da ne misli kuhati ni pospremati.

”Gdje si ga stavio, tamo ćeš ga naći – kuhana nogica”, poručila je Tihana, dok je i farmer zaključio kako nisu nimalo kliknuli.

Gabi je bila iduća, a poručila je farmeru da nije mirna i povučena kako se čini na prvu.

”Volim što nije zahtjevna”, zaključio je farmer, a Gabi he poručila da mu ne može naći nijednu zamjerku.

Samanta i Ivan pozdravili su se dugim zagrljajem. ”Došlo je ono što meni treba! Ti si meni top!” poručio je farmer, ”Mi smo se već našli. Ona je moja i božja!”

Povučena Antonija stigla je zadnja, no Ivan i ona nisu imali baš previše tema za razgovor.

”Nismo našli zajednički jezik”, zaključila je.

”Ona traži muškarčinu, a Ivan se tu ne uklapa”, komentirale su ostale djevojke.

Stjepan je porazgovarao sa svojim damama. Blanka mu je poručila da joj se jako sviđa njegovo ponašanje prema njoj, a ostale su zaključile da joj se potajno sviđa farmer.

”Nismo se mi maknuli s neke mrtve točke, ne vidim neki napredak”, zaključila je Mileva, a složio se i Stjepan.

”On traži netko tko bi ga financirao i pazio”, kazala je Mileva.

”Vi ste jedan fin gospodin”, bila je zadovoljna i ‘zlatna’ Ranka i zaključila da bi voljela ići na njegovu farmu.

”Ne bih se htjela vezati da budem nekome sluškinja… Svoju vrijednost ovu i čast ne bih htjela poraziti na taj stav života”, u svom je stilu farmeru dala do znanja Bahra što misli o teškim seoskim poslovima poput kopanja.

”Ona je legenda, ona treba legendu”, zaključile su druge Stjepanove dame.

I Ante je morao ugostiti svoje djevojke, a prva je bila Milena koje se uplašila da će farmer odbiti uopće s njoj komunicirati.

”Ispričao bih se ako sam te ignorirao, nije bila namjera… Nije mi se svidio kod tebe onaj tvoj napad na prvu”, poručio je.

”Jesi se ti mene uplašio? Tebi treba žena kao ja. Ne koja će te držati za prst nego za ruku”, rekla je Milena i još mu jednom dala do znanja da je zbog njega vozila čak iz Njemačke.

Suzana je stigla sljedeća, a farmer je priznao da mu se sviđa što je vesela i voli se zabavljati.

”Bi li se ti preselila na Pelješac”, pitao ju je. ”Ako ti vidiš nas skupa, naravno da bih”, poručila je i dodala da kemije itekako ima među njima.

”Sad je u mene zaljubljen, pa u ovu, pa u ovu. On ne zna sam što hoće”, smatrala je Suzana kojoj je zametalo što farmer vrijeme provodi i s Klarom: ”Ne želim muškarca za avanturu”.

Anti se svidjela Lenina humorističnost te je priznao da ga ona jedina može nasmijati od svih cura.

Lena je priznala svom farmeru da je bio glavna tema u autobusu dok su dolazile a Milena je znala sve detalje o njemu: ”Kao da je bila prije s tobom u braku i vezi, kao da te zna u dušu”.

”Ima ona jezičnu”, poručile su ostale.

Za kraj, stigla je i Klara, a baš kao i svaki put dosad oboje su bili malo izgubljeni u prijevodu.

Klara je pitala farmera postoji li šansa da se preseli negdje izvan obale. ”Nijedna žena ne može napraviti ništa po tom pitanju”, poručio je farmer kako to ne dolazi u obzir.

Branko je bio sljedeći, a prva je stigla Ruža, kojoj je još jednom poručio da želi zajednički život s njom. ”Sve je to ubrzano”, rekla mu je, dodavši da prvo mora vidjeti gdje i kako živi.

”Reci mi iskreno, pred kamerama, jesi li ljubomorna žena?” pitao ju je. ”Nisam, ali ne volim kad me netko ponižava. Ako sam broj jedan, onda sam broj jedan”, rekla je pa dodala kako joj je zasmetalo što je sinoć vrijeme proveo sa Smiljom.

”Ne želim biti peto kolo na autu, želim malo pažnje za sebe”, poručila mu je Antonija, dodavši da joj je teško dok ga gleda s drugima.

Smilja je svog farmera po dolasku odbila poljubiti, što je njega iznenadilo. ”Ostajem li i dalje ‘zlatna djevojka’?” pitala je. ”Još se nisam točno odlučio”, priznao joj je.

Mijo je poručio svojoj ‘zlatnoj’ Brankici da mu je svakim danom sve bolja, a ona njemu da mu nema što zamjeriti, no da malo previše ”šara”.

Vesna mu je, pak, poručila da ne želi ići na njegovu farmu ako će ondje prihvatiti Antinu Milenu s kojom je na zadnjem tulumu plesao.

Radoslav je prvo ugostio Gordanu. ”S njom bih jeo, pio, pričao, ali ništa više od toga”, kazao je farmer.

”Trebali smo se malo više otvoriti”, poručila mu je. ”Gordana previše pametuje”, zaključio je.

Radoslav je poželio s Rivom riješiti sve nesuglasice i krenuti ispočetka.

”Kad bih te uhvatio za ruku, ja se ne bih mogao na tome zaustaviti”, poručio joj je.

”Sasvim sam ga drugačije zamišljala”, nije bila zadovoljna ‘zlatna djevojka’.

Radoslav je poručio da mu se Irena najviše sviđa jer je zabavna, ali i emotivna: ”Ona je legenda!”

Ines je, pak, smatrala da Rade traži ženu koja će mu biti ponizna.

”Ona je došla u neke godine sada da mora stat’ na ‘balun”’, kazao je.

A kako će proći posljednja izbacivanja i koje to dame putuju na farme, doznat će se već sutra od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’. Show je dostupan i na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.