Nova božićna pjesma! Kako vam se čini?

908

Kada podvučemo crtu nakon mnogo vrijednosti i stavova, koji su nam prezentirani kao bitni, dođemo do zaključka da su “memoari samo za nas važnih stvari” kojima ispunjavamo životni kofer zajdničkog odnosa, ono što se broji i pamti. A kako bismo uspjeli u bilo kojem naumu, pothvatu ili izgradnji odnosa, potrebno je vjerovati.

One, naoko, male stvari poput pogleda i osmijeha voljene osobe ili odabira pjesme za večernji ugođaj u još jednom običnom danu ispunjenom mirom i skladom, bile su podstrek americana country bendu 058, iz Splita, za ovogodišnju božićnu pjesmu, “Vjeruj”. Mogli bismo reći da je odabir svakodnevne životne teme obgrljene glazbom i aranžmanom koji prizivaju blagdanski ugođaj, postao zaštitni znak benda pri stvaranju božićnog singla.

“Veseli me što Mara uvijek da pjesmi tekst koji traje, koji nije ograničen vremenskim periodom te joj tako pruža priliku da živi u bilo koje doba godine. Osim Mari, zahvalio bih se svima koji su sudjelovali u stvaranju ove drage mi balade, a posebno splitskom gudačkom kvartetu, koji je svojim ponovnonim sudjelovanjem na našoj božićnoj pjesmi doprinio upravo blagdanskom ozračju.” komentirao je Branko Mamut, autor i osnivač benda te dodao, “Ovi zanimljivi izleti van granica americana country stila, uvijek su nam rado dočekani izazovi, a čini mi se da smo i ovaj uspješno izveli.”

Singl je svojim baršunastim vokalom romantično obojala Jelene Bebić, dok su za glazbu, stihove i aranžman ove tople životne balade americana country benda 058 zaslužni već provjereni i uigrani autorski tim Branko Mamut (glazba), Mara Jurčević (stihovi) te maestro Ivan Cinotti (aranžman). Vjerujemo da je upravo pjesma “Vjeruj” jedna od onih pjesama koja će, u nadolazećim zimskim danima, većini pružiti osjećaj bezuvjetne ljubav, istinske podrške i prisnog zagrljaja.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.