Neugodno iznenađenje na plemenskom vijeću – tko će prekršiti dogovor?

789

Koga će crveni izglasati za eliminacije?

Gubitak u igri za plemenski imunitet donijet će crvenima glavobolje. Na plemenskom vijeću neke će maske u crvenom timu pasti, iako će se pokazati da se dogovaraju o nominacijama, a i Mitar će sam prije glasovanja kazati: „Glasat ću za onu kariku za koju mislim da neće dobiti ni jedan glas.“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Osjećam se s jednim dijelom ljudi u plemenu jako lijepo i s njima volim razgovarati i zbližavati se. To su Mitar, Mare, Varja, Kaća, Vesna, Tijana. Mislim da me većina super prihvatila, a s nekima se obostrano ne prihvaćam. Mislim da me Voja ne voli“, reći će Ivana, no očekuje ju veliko iznenađenje tijekom glasovanja. Ona je otkrila da su nominacije i njezin izbor za nominiranog „mali dogovor“, a ispast će da će pojedinci prekršiti dogovor.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nakon što prozove Vojislava kao osobu s kojom se u plemenu ne slaže, on to neće moći ignorirati, pa će kazati: „Nije da je ne volim nego nam se energije nisu poklopile. Meni je njezine energije previše. Nemam zašto biti neiskren.“ Na članove crvenog plemena analitički će se osvrnuti i Damjan iz redova plavih, kazavši kako izgleda da Mitar nije toliko ozlijeđen koliko je on mislio. „Mislim da je kod njih u plemenu jako zabavno, da je svaku večer kod njih pjesma. Tako mi izgleda. Najbolju statistiku ima Varja i svi iz plavog plemena smo bili iznenađeni njihovom odlukom da je nominiraju kao najslabiju kariku“, reći će Damjan.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

No tko će biti izglasan za eliminacije i tko napušta svoje pleme, te hoće li Varja odlučiti koristiti svoj tajni imunitet, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Foto i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.