Neočekivane preokrete donosi nova sezona serije Kumovi

748

USKORO NA NOVOJ TV: NEOČEKIVANE PREOKRETE DONOSI NOVA SEZONA SERIJE ‘KUMOVI’

”Stalno mi se obitelj širi, to je dobro, mada me strah da se ne pojavi neki mali Nijemac”

Najiščekivanija serija uskoro se vraća na male ekrane –  ‘Kumovi’ koji su osvojili publiku diljem regije te čvrsto drže mjesto najgledanije dramske serije u Hrvatskoj i u 2022. i u 2023. godini, s novom, trećom sezonom startaju uskoro na Novoj TV.

Nova sezona donosi brojna uzbuđenja i preokrete u životima glavnih junaka. U prošloj sezoni glava obitelji Stipan Macan (Milan Štrljić) saznao je da ima kćer Šimu (Marina Redžepović) iz jedne veze iz mladosti, a pokušavajući izgraditi odnos s njom, nerijetko se našao u konfliktima sa sinovima Vinkom (Vedran Mlikota) i Aljošom (Vladimir Tintor).

”Kvaliteta ove serije je što je dinamična, stalne su promjene i zanimljiva lica. Stalno mi se obitelj širi, to je dobro, mada me strah, onaj jedan period dok je Stipan bio u Njemačkoj, da se ne pojavi neki mali Nijemac” našalio se Milan Štrljić u razgovoru za IN magazin te otkrio kako u novim nastavcima gledatelje očekuju brojni uzbudljivi zapleti. Saga oko zemljišta koje na jednoj strani želi Stipan, a na drugoj braća i njihove supruge poprimit će nove razmjere, a tko će u svemu tome odigrati ključnu ulogu, i kome će zemljište na kraju pripasti – ostaje nam za vidjeti.

”Uloga koju glumac napravi sa srcem, a ja ovu zaista radim sa srcem, je uloga koja prođe kroz tebe kao glumca, kao čovjeka i ti njoj daješ jedan dio sebe, a ona od tebe uzima isto jedan dio i tog osobnog i tog glumačkog, tako da je to sve skupa jedna velika igra” izjavio je glumac Vedran Mlikota, kojeg gledatelji u ulozi Vinka, a dao je i naslutiti što će se događati u novim nastavcima: ”Dižemo se iz pepela!”

Uzbudljive epizode nove sezone serije ‘Kumovi’ ne propustite pratiti uskoro na Novoj TV!

Prilog iz IN magazina pogledajte ovdje

FOTO: Nova TV

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.